BIG FOOT MAMA Z GOSTI  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Big Foot Mama ǀ 25LET ǀ Ekskluzivna novica, ni še konec! Zaradi Vas, naši fanov in ogromnega povpraševanja se selimo v največjo dvorano v Sloveniji. 
Tako je, 02.10. Big Foot Mama v STOŽICAH!!!! Vstopnice po nespremenjeni ceni bodo na voljo kmalu.
Podrobne informacije sledijo.H vala vsem za nenormalno podporo. 
Prihaja nepozaben žur!


 


Verjeli ali ne – skupina Big Foot Mama bo to jesen stara 25 let:


»Ko smo septembra 1990 prvič stopili na oder, si niti v sanjah nismo predstavljali, da bomo 25 let kasneje svojo kariero lahko obeležili na tako veličastnem prizorišču, kot je Hala Tivoli!«


 


Ob tej priložnosti so 3. septembra pri založbi Nika izdali dvojno zbirko 25 največjih uspešnic Let 25 in z bonus pesmijo Nove zmage (sicer novo uradno himno slovenske košarke).


 


Višek praznovanja pa bo sledil z velikim koncertom Big Foot Mame 2. oktobra v Hali Tivoli, kjer se bodo slavljencem na odru pridruževali številni glasbeni kolegi, s katerimi so Bigfooti v teh 25 letih sodelovali tako ali drugače:


 


PETER LOVŠIN z VITEZI OBLOŽENE MIZE


FANTJE S PRAPROTNA


NEISHA


GUŠTI


IRENA PREDA


DAVOR KLARIČ


MARTIN JANEŽIČ BUCO


NINA KAY


KLEMEN KOTAR & BRASCI


SLAVIŠA STOJANOVIĆ&MATEJ MRŠNIK&SLAVEN KALEBIĆ


ROK GERBEC


posebni gostje TOMI M.&TOKAC&MAROLT&TONČ&DIMEK


...in ekskluzivno: PRVA POSTAVA BIG FOOT MAME 1990!


 


 POZOR! Vstopnice so na voljo samo preko spletne strani www.eventim.si in na lastnih prodajnih mestih Eventima (Hiša vstopnic Tivoli, Info točka Mestni trg, Kino Šiška, Blagajna Križank in Hiša vstopnic Europark Maribor. Najdete jih lahko tukaja ta dogodek sta na voljo mobilna vstopnica in print@home. Še nimate vstopnice? V nekaj preprostih korakih si lahko vstopnico naložite na vaš pametni telefon in jo plačate s kreditno kartico ali z moneto!! Ali pa izberite dostavno metodo print@home in si vstopnico natisnite, kar z domačega tiskalnika. (dodatna navodila o mobilni vstopnici in print@home najdete tukaj). 
Odgovorni organizator prireditve:


BFM glasbena produkcija d.o.o.


Ameriška ulica 8


1000 Ljubljana