bfm kranj 2021 - Vstopnice

BIG FOOT MAMA Akustika

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Big Foot Mama - Akustika

Prva koncertna turneja v akustični preobleki in izid albuma

Ne, koncertna in družbena izolacija ni ustavila skupine Big Foot Mama. Jubilejni koncert v ljubljanskih Stožicah je bilo sicer treba preložiti za eno leto, a prav ta manjkajoči čas je bil idealna priložnost za projekt, kakršnega bend v svoji 30-letni karieri še nikoli ni izpeljal: Big Foot Mama v akustični preobleki!

Štart ne bi mogel biti bolj veličasten: radijski voditelj Jure Longyka je Bigfoote povabil kot glavne zvezde v praznično decembrsko izvedbo oddaje Izštekani z neposrednim radijskim in spletnim video prenosom. Big Foot Mama je pripravila izbor največjih uspešnic 30-letne kariere v aranžmajih, kakršnih od njih nismo bili vajeni. Nastop je posnela tudi Televizija Slovenija.

Ob teh priložnosti je Big Foot Mama tudi izdala album na nosilcu zvoka in v digitalni obliki.

Big Foot Mama bo svojo glasbo v akustični preobliki prvič v karieri, predstavila javnosti na akustični koncertni turneji po Sloveniji.

Koncertni repertoar bo obsegal izbor skladb iz vseh studijskih albumov.

Big Foot Mam – Izštekanih 10: https://www.youtube.com/watch?v=Y43MgABX_iA

V primeru slabega vremena bo koncert izveden v nedeljo 22. avgusta ob 21.00 uri.

Za obisk dogodka velja PCT pogoj. Ob vstopu na prireditveni prostor morate imeti:

● potrdilo o prebolelosti ali

● potrdilo o cepljenosti ali

● negativni rezultat testa, ki ni starejši od 48 ur.

Nočitev v Mestni občini Kranj vam prinaša 10% popust pri nakupu vstopnice za ta dogodek. Za koriščenje ugodnosti pošljite mail na info@visitkranj.si, napišite, da prosite za kodo za popust in pripnite potrdilo o plačilu nastanitve (hotela, apartmaja, sobe,…). V povratnem e-sporočilu prejmete kodo za popust, ki jo vnesete v Eventim.