bfm 2022 - Nakup vstopnic

BIG FOOT MAMA 30 let

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

ŽE KUPLJENE VSTOPNICE IZ LETA 2020 IN 2021 VELJAJO ZA NOV DATUM. MENJAVA NI POTREBNA.

BIG FOOT MAMA 30 LET, ARENA STOŽICE PRELOŽENO NA 20. 05. 2022


naglas in v polni kapaciteti!

Veliki jubilejni koncert skupine Big Foot Mama v Areni Stožice ob 30-letnici kariere, ki je bil napovedan za 2. oktober 2021, je zaradi trenutnih negotovih razmer zaradi koronavirusa preložen na 20. 05. 2022

IZJAVA BIG FOOT MAME:

Prišel je dan, ki smo se ga najbolj otepali: žal imamo še vedno zvezane roke in smo primorani naš veliki koncert 30 let Big Foot Mame v Areni Stožice še malo zamakniti! Ob vseh ukrepih, ki se spet zaostrujejo, je izpeljava tako masovnega dogodka enostavno prehud zalogaj, ki ga logistično ni mogoče izpeljati. Neizmerno si želimo izpeljati koncert in ga tudi bomo, vendar bi želeli ta trenutek deliti z vami v bolj predvidljivem času, NAGLAS IN V POLNI KAPACITETI! Ne bomo obupali: koncert bomo izpeljali takoj, ko bo mogoče: Stožice so rezervirane za 20. maj 2022!

Poskusimo stvar pogledati s pozitivne plati: vzemimo si še malo časa, dva letna časa, da se res vsi naučimo vse komade na pamet, da bodo junija Stožice res eksplodirale! V tridesetih (+1) letih smo preživeli vse mogoče viruse, ne bo nas uničil še en! NE BO!

Hvala vsem za razumevanje in neobupanje!

*******************************************

ŽE KUPLJENE VSTOPNICE VELJAJO ZA NOV DATUM. V primeru, da vam nadomestni termin ne ustreza, vstopnice lahko vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Organizator in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega in kulturnega v Sloveniji in tujini! NAGLAS IN V POLNI KAPACITETI!


VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.