Best of Snooker  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

NOČ SNOOKER ČAROVNIJE 
   11. maj Hala Tivoli
   Ljubljana 

   NA BEST OF SNOOKER GALA DOGODKU V LJUBLJANI  BOMO POLEG RONNIEJA O' SULLIVANA IN JUDDA TRUMPA VIDELI  ŠE DVA ZELO OBETAVNA SNOOKER IGRALCA! Luca Brecel in Oliver Lines bosta z dvobojem odprla Best Of Snooker gala predstavo v Ljubljani! To je uvodno presenečenje za vse ljubitelje snookerja v Sloveniji, pred velikim dogodkom snooker čarovnije v Hali Tivoli 11. maja, kjer se bosta pomerila veliki Ronnie O' Sullivan in Judd Trump.


 


Luca Brecel je profesionalni igralec snookerja iz Belgije. Pri rosnih 14. letih je zmagal na evropskem prvenstu v kategoriji do 19. let ter tako postal najmlajši igralec ki je kadarkoli nastopil v legendarni dvorani Crucible. Leta 2012 se je kot sedemnajstletnik kvalificiral na Svetovnem prvenstvu. Oliver Lines je zelo obetaven igralec snookerja in sin legendarnega igralca tega športa, Petra Linesa. Največji vtis je na snooker parketu naredil leta 2016, ko je s 6-2 na UK Championshipu gladko premagal Judda Trumpa. Judd Trump šteje rosnih 27 let in je trenutno številka 2 na


Svetovni snooker jakostni lestvici.  Njegov nadimek 'Ace in the Pack' opravičuje njegove zavidljive dosežke; zmago na prvenstvih 'Australia Open', 'China Open', 'UK Championship' in 'World Grand Prix.' Uvrstil se je tudi v finale v Cruciblu. Ronnie o' Sullivan je znan kot eden najbolj uspešnih igralcev v svetovni zgodovini snookerja. Poznan je po svojih kontroverznih izjavah in dejanjih, zato ' The Rocketa' označijo kot največjega 'Rock star' igralca med vsemi igralci snookerja. 'The Rocket ' še vedno drži rekord v največ doseženih 'century breakih' (več kot 100),  z največ doseženimi maksimum 'breaki' na profesionalnih tekmovanjih (13) v treh najhitreje doseženih Tekmovalnih 'maksimum breakih'- najhitrejši je bil dosežen v pičlih 5 minutah in 20 sekundah. Petkrat je osvojil najvišje priznanje na 'World Snooker Championshipu.' Vstopnice za drugo edicijo gala dogodka 'Best Of Snooker Ljubljana, ki bo 11. maja v Hali Tivoli v Ljubljani, dobite na EVENTIM.SI ter na vseh Eventimovih prodajnih mestih po Sloveniji.


 


- 150 eur -VIP + meet & greet  (vključuje fotografiranje  in podpisovanje avtogramov)


-  100 eur - VIP


-  65 eur - 1. kategorija


- 45 eur - 2. kategorija


-  35 eur - 3. Kategorija


 


Za ljubitelje snookerja smo pripravili še dodatno presenečenje, poleg vstopnic so na Eventim.si na voljo podpisane snooker krogle in palice po ugodni ceni, vendar v zelo omejeni količini, zato pohitite- 100 krogel in 50 palic, vse s podpisom Ronnija O'Sullivana in Judda Trumpa. Kupljene krogle in palice boste prejeli na samem dogodku s posebno vstopnico, ki bo služila kot dokazilo o vašem nakupu.


 


 


 


 


 Odgovorni organizator prireditve 


SC PROJECTEXPO GAMES & SPORTS SRL 


Str. Doamna Ghica 1 


Bucharesti