Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

I AM PARTY & CIRKUS BEST OF RNB

DJ JAZZY JEFF

Sobota, 20. 10. 2018 @ Cirkus, LJ


V Cirkus se vrača legenda iz kultne serije Princ z Bel Aira,

dvakratni grammyjevec in pionir transform skrečanja
 

Kako se je vse skupaj začelo ...

 

DJ JAZZY JEFF Boiler Room DJ Philadelphia

 

V Cirkus se vrača DJ JAZZY JEFF, miksmojster iz Filija s 30-letno kilometrino, legenda iz kultne TV-serije Princ z Bel Aira, dvakratni grammyjevec in svetovni DJ-šampion, ki je sodeloval tudi z Eminemom, The Roots in Jewel, pohod po malih ekranih in lestvicah pa začel z Willom Smithom.

Fanta sta se v anale zapisal tudi s tem, da sta posnela prvi dvojni rap album na vinilu, leta 1989 s pesmijo 'Parents just don't understand' pospravila sploh prvi raperski grammy, Jazz pa je z DJ Cash Moneyem utemeljil t. i. tehniko transfrom skrečanja. Sledil je podpis založniške pogodbe z Russellom Simmonsom (Def Jam), turneje z Run DMC in Public Enemy, albumi in singli 'Summertime', 'Girls ain't nothing but trouble' ter 'Boom! Shake the room' pa so se prodali v več kot 10-milijonski nakladi.

Vrhunski turntablist in mojster glasbene produkcije, ki se je v zavest množic najbolj vtisnil, ko ga je stric Phil v seriji Princ z Bel-Aira metal iz hiše, se je po Willovem preskoku v Hollywood posvetil glasbi, v Filadelfiji odprl vrhunski studio A Touch of Jazz, snemal mikstejpe, še vedno sodeluje tudi pri nekaterih Willovih solo projektih, lani je prvič po debelem desetletju tudi nastopil z njim, kot predavatelj pa redno gostuje v Red Bull Music Academy in snema mixe za Boiler Room.

- - - - - -

DJ JAZZY JEFF

Mister Summertime Himself

http://www.djjazzyjeff.com/

 

DJ DEY

www.facebook.com/deejaydey

 

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

AM PROJECT d.o.o.

Železna cesta 18

1000 Ljubljana