Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

BENEŠKA NOSTALGIJA

Za ta dogodek vam je na voljo brezplačni print@home! Opravite nakup preko spleta in si vstopnico natisnite, kar na domačem tiskalniku. (dodatna navodila o print@home najdete tukaj).

Predstavljajte si Benetke – enega izmed najlepših in najbolj nenavadnih mest na svetu. Mesto čudovitih ulic in še lepših vodnih kanalov. Mesto, kjer že več kot 1.500 let kraljujeta italijanska strast in karizma. A zgodovina je pisala svojo zgodbo. Zgodbo vzponov in padcev, ljubezni in žalosti, življenja in smrti.

 

In kadar je edinstvena zgodba, je edinstven lahko tudi način njenega pripovedovanja. S prepletanjem plesa, orkestrske glasbe, igre in kulinaričnih specialitet se skozi vrhunce beneške zgodovine lahko sprehodimo v enem samem večeru.

 

Beneška nostalgija

 

Beneška nostalgija − Nostalgia Veneziana je gala plesna prireditev, ki bo potekala že drugo leto zapored – tokrat v dvorani Union v Ljubljani.

 

Rdečo nit bo pletlo 12 plesalcev, pod vodstvom dvakratnih svetovnih prvakov Luce Bussoletija in Tjaše Vulič. Preko petih tematsko različnih plesnih točk se bomo sprehodili skozi blišč in bedo tega znamenitega italijanskega mesta. Za glasbeno spremljavo bodo poskrbeli akademski glasbeniki pod vodstvom Igorja Matkoviča. Vlogo voditelja in igralca bo prevzel slovenski igralec Domen Valič. 

Za suha grla in lačne želodce pa bodo med predstavo poskrbeli italijansko obarvani hodi in vrhunska izbira kakovostnega vina.

 

Z roko v roki

 

Beneška nostalgija je dogodek dobrodelne narave, saj je del od vstopnic in sponzorskih sredstev namenjen Fundaciji Follow My Step ki otrokom iz socialno šibkih družin omogoča brezplačne plesne tečaje.

 

Vstopnice

 

V ceno kart so vključeni dobrodošlica, plesno-glasbeni spektakel, kulinarično razvajanje s štirimi hodi, brezalkoholna pijača, ples ob zaključku programa in darilo – beneška maska.

 

 

Utrinek lanskoletne gala plesne prireditve, ki se je odvijala v Festivalni dvorani, si lahko ogledate na naslednji povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=mFT7Rs3E_ao

 

Za več informacij o dogodku in Fundaciji Follow My Step obiščite www.ltdance.eu.

Organizator:

GLASILKA d.o.o.

Trebinjska ulica 7

1000 Ljubljana