Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Za ta dogodek vam je na voljo dostavna metoda print@home in mobilna vstopnica! Opravite nakup preko spleta in si vstopnico natisnite, kar na domačem tiskalniku. (dodatna navodila o print@home najdete tukaj).

Ekstremno blasfemični dan sv. Valentina

14. 2. - dan poljubov, solzavih in pocukranih ljubezenskih izjav, nenačrtovanih spočetij, filmov z Meg Ryan. No, valentinovo 2016 bo drugače, saj nas bodo na ta dan v Ljubljani, natančneje v Kinu Šiška obiskali Behemoth, Abbath, Entombed AD ter Inquisition.

Behemoth smo v Sloveniji videli velikokrat - videli smo jih kot manjši bend leta 1999 ob boku Deicide, že naslednjič so igrali kot coheadlinerji ob Carpathian Forrest ali Khold (toliko tega je že šlo mimo ...), od leta 2005 pa so njihovi koncerti samo še headlinerski, saj se je bend od albuma Demigod dalje povzpel na tron scene. In njihov zadnji nastop na letošnjem Metaldays festivalu je dokazal, da so z razlogom na vrhu. To ni bil več zgolj glasbeni nastop, to je bil spektakel, ritual in teater ob enem. Ni rečeno, da ne bodo zadeve ponovili v sklopu prihajajočega koncerta, je pa gotovo, da bodo album The Satanist odigrali v celoti, ob seveda spremljajočih klasikah.
Nekoč Immortal, zdaj Abbath. Maskirani black metalski zabavljač je zaprl eno poglavje in odprl novega. Namesto Horgha, Apollyona in Demonaza sta ob Abbathu zdaj le Creature in King Ov Hell. Skupaj igrajo najnovejši Abbathov material, ob klasikah kultnih Immortal in Abbathovega projekta I.
Entombed AD so se lani na Metelkovi že dokazali z odličnim nastopm, v katerem so LG Petrov in ostali odigrali komade z albuma Back To The Front in seveda cel kup Entombed klasik. V Šiški bo gotovo še boljše.
Nastop pa bo odprl kultni black metal dvojec Inquisition, ki je v undergroundu izredno cenjen in katerega popularnost zadnja leta vse bolj raste.

Ni romantična večerja, a bo nekromantični spektakel. Vstopnice je že moč dobiti. /I. C./


BEHEMOTH
https://www.facebook.com/behemoth
https://www.youtube.com/watch?v=Cx01fOYsc6E

ABBATH
https://www.facebook.com/abbathband
https://www.youtube.com/watch?v=27Esv8xcEkc

ENTOMBED AD
https://www.facebook.com/pages/Entombed-AD/458464484300126
https://www.youtube.com/watch?v=XOODS4Rfpuo

INQUISITION
https://www.facebook.com/inquisition.official
https://www.youtube.com/watch?v=nYWB16ohF80


 

Odgovorni orgnizator prireditve:

KD VESELI DIHURČKI

BARVARSKA STEZA 9

1000 LJUBLJANA