Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

NORO SMEŠNA KOMEDIJA BALKANSKI SEKS V MESTU – Čipka in čokolada

– BALKANSKI SEX I GRAD – Čipka i čokolada –


Igrajo:

Ana Ćuk, Katarina Kora: Čupka (blondinka)

Jovana Jelovac Cavnić: Čarna (črnka)

Marko Dolaš: Zvjerka / Živina (voditelj/alfa moški)

Režiser in besedilo: Stanko Holcer

Trajanje: 90 minut

 

V predstavi ,,Balkanski seks v mestu“, ki je uprizorjena v srbskem jeziku, blondinka Čupka in črnka Čarna kot najboljši prijateljici govorita o svojih življenjskih izkušnjah. V tej odrsko-glasbeni predstavi so prikazani vedno aktualni problemi med ženskami in moškimi.

Med predstavo se boste nasmejali do solz. ,,Balkanski seks v mestu“ je razburljiv nastop, ki duhovito predstavlja številna vprašanja, ki mučijo sodobne ženske in moške na Balkanu. Ti bodo na odru obudili vse tiste neskončne prepire, sprave in sumničenja, ki jih vedno znova doživljajo ljubezenski pari.

Ameriška serija ,,Seks v mestu“, ki je osvojila ves svet, se ukvarja točno s temi vprašanji in po njenem zgledu ima zdaj tudi naša regija nekaj podobnega. Tako kot prijateljice iz New Yorka, ki so jim moški nenehen vir težav, tudi glavni junakinji naše komedije Čarna in Čupka vsakodnevno analizirata svoje nerešljive probleme, medtem ko je Zvjerka (Živina) v vlogi voditelja pravi primer alfa moškega.

Čupka je srečno poročena in mati treh otrok, Čarna pa je še vedno samska ter išče moškega svojih sanj.

Čeprav živita vsaka popolnoma drugačno življenje, se vseeno odlično razumeta. Zgodbo o ljubezenskih zvezah zelo izvirno in humorno dopolnjujejo zgodbe iz vsakdanjega življenja. Vse je začinjeno z glasbo in uspešnicami iz nekdanje Jugoslavije. Medtem ko Zvjerka (Živina) poje vsem dobro poznane pesmi, Čarna in Čupka zasipata publiko z bistroumnimi domislicami in dilemami, ki jih na odru rešujeta skupaj.

Predstava je dosegla rekordno gledanost ter s svojo izvirnostjo in kakovostjo izstopa iz ,,poplave“ podobnih komedij.

Bodite del nepozabnega doživetja, ki navdušuje in navdihuje vse generacije!

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

MAGIC PERFORMER, Mojca Prešeren s.p.

Štihova ulica 14

1000 Ljubljana