Ayurveda - Na sledi zdravju  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Dr. Ramkumar


Človek z velikim nasmehom, svetlečimi očmi in zadovoljstvom, ki žari iz njega.


 


Prvič sem ga srečala dve leti in pol nazaj, ko sembila prvič na njegovi ajurvedski kliniki. Doživetje je bilo vrhunsko, zato sem se letos z mojim možem Petrom vrnila na njegovo kliniko za dobre 3 tedne. Izkušnja je bila vrhunska.


 


Dr. Ramkumar je imel ob popoldnevih večkrat različna predavanja. Govoril je preproste življenjske resnice o življenju, zdravju, odnosih,... vedno sem šla na njegova predavanja – ne samo zaradi vsebine predavanj; name je naredil vtis kot človek z velikim in odprtim srcem.


 


Enkrat na koncu predavanja sem mu povedala mojo zgodbo ozdravitve raka. Bil je navdušen in pogovarjala sva se še celo uro. Govorila sva o naravi človeka, od kod izvira zdravje, kaj pomeni naravno zdravljenje, o prednostih uradne medicine in o potrebi po zavedanju o izvoru bolezni, o čustvenem in duševnem zdravju, o pomenu meditacije, joge in drugih tehnik sproščanja, o razstrupljanju (detox)... Pogovor se me je globoko dotaknil in napolnil z notranjim veseljem, sproščenostjo in navdušenjem.


 


Čez 2 dni sem ponovno govorila z njim in ga povabila na gostovanje v Slovenijo.


 


Počaščena sem, da je privolil in da bomo imeli v Sloveniji priložnost gostiti izjemnega človeka in izjemnega doktorja ajurvedske medicine – dr. Ramkumarja.


 


dr. Neja Zupan, zavod Bisernica


več o dogodku na www.bisernica.si"


 


Odgovorni organizator prireditve:


Bisernica, zavod za razvoj kreativnosti in osebno rast


Bičkova ulica 17


4000 Kranj