AVDICIJA  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!


Zaradi trenutnih okoliščin smo poiskali primernejši datum za izvedbo predstave AVDICIJA, ki je bila napovedana v Tolminu, petek, 6. 3. 2020.


Nadomestni termin je sobota, 24. 10. 2020. Veljajo iste vstopnice.


V kolikor vam nadomestni termin ne ustreza, prosimo, da najkasneje do 17.3.2020 vrnete vstopnice na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili. Po tem datumu menjava ne bo več možna.


hvala za razumevanje


Špas teater
Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.