AVANTURA ISHMECH  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

V SREDO, 19. NOVEMBRA OD 20.00 URE STE POVABLJENI NA  ISHMECH, ki je in ni ples, je in ni vadba in JE sprostitev !

Po zelo odmevnem dogodku Avantura Ishmech ob otvoritvi letošnje sezone delavnic s Kristino De Ventus bodo odslej srečanja v PLESNI DVORANI ETNO KLUBA ZLATI ZOB mesečna stalnica.

• Avantura Ishmech je večer plesa, glasbe, druženja, sproščenega gibanja, energije in strasti - avantura igrivosti, živosti in okusa svobode.
• Avantura Ishmech je točka druženja za tiste, ki se delavnic Ishmecha že udeležujete, in tistih, ki metode Ishmech še ne poznate, ste pa slišali, prebrali, videli in vas zanima...
• Avantura Ishmech je za nekatere večer plesa brez forme, plesa brez obveznega sloga, korakov ali koreografije, preprosto le gibanje telesa v odraz glasbe. Za druge pa je Avantura Ishmech odlična priložnost da to okusijo, vidijo na lastne oči in najdejo odgovore na morebitna vprašanja.

Udeleženci s predhodnimi izkušnjami bodo z vami rade volje podelili svoje izkušnje, razumevanje in spoznanja o Ishmechu.
Za več informacij vam bo na voljo tudi edina trenerka Ishmecha Kristina De Ventus, ki bo prvo uro prek zanimivih vaj, odgovorov in namigov udeležence popeljala v sproščenost gibanja.
Za vas, vaša vprašanja, informacije in še kaj bo tam tudi ekipa Bindu.

Za udeležbo ne potrebujete predznanja. Vseeno je, koliko ste stari, kakšna je vaša telesna pripravljenost in ali ste moški ali ženska.

PRIJAVA: ker je število udeležencev omejeno, si mesto zagotovite s prijavo prek spletne prijavnice: http://www.drustvo-bindu.si/prijavnica_na_ishmech_avantura_ishmech.php

VSTOPNINE NI!
KLUBSKA KONZUMACIJA (račun za pijačo & prigrizke vštet v konzumacijo) = 5 €

INFORMACIJE: Tadeja Kern 040 423 719, tadeja@drustvo-bindu.si

Ishmech [išmeč] je metoda aktivnih vodenih vaj, ki vsakemu udeležencu, brez izjeme in brez potrebnega predhodnega znanja, ne glede na starost, telesno pripravljenost in spol omogoča spoznati najbolj naravno gibanja telesa, ki vas dolgotrajno razbremeni, osvobodi od posledic stresa, utrujenosti, strahu ali šoka oziroma različnih fizičnih in psihičnih ovir.
Ples, prek katerega se v vas porodijo lahkotnost, sproščenost, lepota, ekstaza, strast, energičnost, užitek, veselje, radost, igrivost, brezmejna svoboda, mir, tišina...

Več o Ishmech-u:
http://www.drustvo-bindu.si/ishmech_zakaj_ishmech_ni_ples.php


 


Organizator: Etnokult d.o.o.