ruše_aurora - Nakup vstopnic

AURORA: Eelke Kleijn / StellarBeat

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Ne zamudite novega pojava Aurore, ki bo razsvetlila nebo 12. 8. na magični lokaciji v Rušah, na Letnem odru. Enkratno glasbeno doživetje s spektakularnimi lučmi bo pričaral nizozemski producent in DJ, EELKE KLEIJN!

Aurora (auroramusic.io) bo tokrat ekskluzivno gostila obiskovalce, hkrati pa se bo v živo predvajala na vse konce sveta. Pravo glasbeno doživetje s spektakularnimi lučmi na magični lokaciji v objemu smrek Pohorja.

Eelke Kleijn je nizozemski producent in DJ, ki prihaja iz Rotterdama. Znan je po svoji unikatni produkciji elektronske plesne glasbe, hkrati pa ustvarja tudi za televizijo in filme (Batman vs Superman, Rush, Parker in This Means War). Nadarjen Eelke ima neverjetno dobro oblikovano produkcijo in dodelane nastope v živo, kjer prestopa mejo od elektronskega producenta do pravega sodobnega skladatelja. Nastopil je na festivalih kot so Mysteryland, Sensation, Dance Valley, Ultra Music Festival, Balaton Sound (https://youtu.be/ZqmHgiBnDdk), in sodeloval pri projektu CERCLE ( https://youtu.be/9wbZEPrFd10 ).

Projekt Aurora nastaja izpod rok organizatorjev največjega elektronskega festivala v Sloveniji, StellarBeat (stellarbeat.si), ki je v zadnjih letih gostil več kot 100 globalni in lokalnih DJ-jev ter naštel več tisoč glavo množico ob akumulacijskem jezeru v Rogozi.

Kdaj: 12. avgust, od 18. ure dalje

Kje: Letni oder Ruše

LINE UP:

● 18.00 - 20.00 / Puko b2b Levanael

● 20.00 - 22.00 / EELKE KLEIJN / hkrati tudi LIVESTREAM na auroramusic.io

● 22.00 - 22.45 / Marc Mare

● 22.45 - 00.00 / Glia

🚨VSTOPNICE V OMEJENEM ŠTEVILU🚨

Število vstopnic je omejeno, zato pohiti z nakupom, da boš lahko zaplesal/a z Eelke Kleijn-om in lokalnimi DJ-ji.

💶 Cena: 19,00 EUR

🎫 Vstopnice so na voljo na eventim.si in na vseh prodajnih mestih EVENTIM po Sloveniji (Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang,..).

👪 Starostna omejitev: Vstop na prizorišče je dovoljen samo polnoletnim osebam.

🤝 Dogodek podpirajo: Adria Media Ljubljana, Hit Radio Center, Feel Slovenia (STO), Telemach, Heineken, Merit HP in Cezam.