artbat l56 2021 - Vstopnice

ARTBAT, ANFISA LETYAGO

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spoštovani,

obveščamo vas, da je "#FUKSi elektronski dogodek leta - ARTBAT & ANFISA LETYAGO" zaradi odlokov Vlade Republike Slovenije, ki prepovedujejo izvedbo tovrstnih druženj, ODPOVEDAN.

a) Vstopnice lahko vrnete na prodajnem mestu EVENTIM, kjer ste jih kupili.

b) Lahko pa jih zadržite in bodo veljale, ko bo organiziran nov dogodek. Upamo, da ARTBAT eden najbolj vročih izvajalcev ta hip čim prej nastopi v Sloveniji. Datum bomo poizkušali uskladiti takoj, ko bo spet mogoče organizirati tovrstne prireditve.

Hvala za razumevanje in zaupanje v teh, za organizatorje dogodkov zahtevnih časih. Takoj, ko bo mogoče pa se seveda spet vidimo na #FUKSi zabavah z atraktivnimi glasbenimi zvezdami. Upamo, da že na božični z Davidom Moralesom. Ostanite zdravi, pazite drug na drugega in spremljajte objave na #FUKSi kanalih.

Ekipa #FUKSi


Starostna omejitev 18+.

*VIP vstopnice omogočajo vstop v dvignjen in ograjen prostor ob odru, ki vključuje barske mize, ločeno postrežbo in ločeno stranišče. V kolikor želite ob vstopnici rezervirati še mizo/separe je obvezen nakup vstopnic in rezervacija miz/separejev preko: info@collegium.si