APOCALYPTICA  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Za ta dogodek sta na voljo mobilna vstopnica in print@home. Še nimate vstopnice? V nekaj preprostih korakih si lahko vstopnico naložite na vaš pametni telefon in jo plačate s kreditno kartico ali z moneto!! Ali pa izberite dostavno metodo print@home in si vstopnico natisnite, kar z domačega tisklanika. (dodatna navodila o mobilni vstopnici in print@home najdete tukaj). 


 


 


 Finski čelisti Apokalyptica se v letu 2015 in na svojem novem albumu Shadowmaker (osmem po vrsti), predstavljajo v novi preobleki. Prvič so namreč v svoje vrste sprejeli "lastnega" vokalista in tako prenehali z nizom gostujočih vokalistov, ki so se jih posluževali v preteklosti. Franky Perez je brez dvoma popestritev v zasedbi, saj jim je dal nov zagon. Fantje zagotavljajo, da je Shadowmaker eden njihovih najboljših albumov.
Jeseni bodo fantje izid albuma obeležili z evropsko turnejo, Shadowmaker - Europe Tour 2015, v okviru katere se bodo ustavili tudi v ljubljanskem Kino Šiška. Obljubljajo predstavitev novega albuma in še mnoge druge skladbe, ki bodo brez dvoma navdušile občinstvo. Vsi, ki smo imeli priložnost videti Apocalyptico v akciji vemo, da se nam obeta vrhunski glasbeni spektakel. Ostali se boste o tem še morali prepričati.
Nikar ne zamudite, saj skupina, ki že leta brezkompromisno ruši meje med žanri, navduši z vsakim potegom loka.


 


Odgovorni organizator prireditve:


LIP ART D.O.O.


Medvedova cesta 28


1000 Ljubljana