ANDRE RIEU  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodkaSuperzvezdnik André Rieu v letu 2017 prvič prihaja v Slovenijo!


 


Nizozemski violinist André Rieu je en največjih zvezdnikov našega časa. Po turneji v Argentini, Avstraliji, Novi Zelandiji, Veliki Britaniji in Nemčiji, ga bomo gostili v Sloveniji 14. junija 2017 v ljubljanski Dvorani Stožice z Johann Strauss orkestrom, ki ga spremlja na njegovih nastopih po celem svetu. Koncert bo organiziralo podjetje Star Produkcija, ki se je kot vrhunski organizator izkazala tudi z razprodanim koncertom Andree Bocellija novembra letos v Dvorani Stožice.


  


Rieu je prodal več kot 40 milijonov albumov, na koncertih ga je videlo in slišalo že več kot 700.000 oboževalcev po celem svetu. André Rieu je sodobni Johann Strauss, mednarodno slavljen kot "Kralj valčka" našega časa.


 


Njegov program je sestavljen iz največjih glasbenih uspešnic iz filmov, mjuziklov, oper, kot tudi iz zakladnice pop in rock glasbe in seveda - najlepših valčkov. Njegovi oboževalci ga imajo radi zaradi njegovega unikatnega in sproščenega nastopa, repertoarja in entuziastičnega vodenja koncertov. Njegov doslej največji koncert je bil v Mlebournu v Avstraliji, kjer ga je v živo videlo kar 38.000 ljudi. Vsa odrska oprema, kostumi in inštrumenti so pripravljeni v kar štirih kompletih, s čimer njegova produkcija zagotavlja nemotene hitre premike po svetu, še posebej v primeru turnej, ki se hitro selijo med kontinenti.


 


Njegovi albumi že redno domujejo na Top 3 lestvicah v Veliki Britaniji, doslej pa je posegel že 30-krat po naslovu najbolje prodajanih albumov, ki jih snema v Maastrichtu na Nizozemskem.


 


Predvajanje njegovega koncertnega filma je prvič v zgodovini tovrstnih produkcij doseglo prodajo vstopnic za več kot milijon angleških funtov v samo enem dnevu. S tem je presegel dotedanji rekord, ki so ga imeli One Direction. André Rieu ima več kot 2 milijona oboževalcev na Facebooku, njegovi videoposnetki na Youtubeu pa dosegajo tudi preko 300 milijonov ogledov.


 


Ne zamudite tega enkratnega koncerta v Sloveniji, ko boste lahko prvič pri nas lahko v živo videli tega izjemnega svetovnega glasbenika na odru z njegovim orkestrom in gosti, 14. junija 2017 v Dvorani Stožice v organizaciji Star Produkcije, ki je tudi s koncertom Andree Bocellija dokazala, kako se tovrstnim koncertnim dogodkom pri nas streže, tako na organizacijski, kot tudi zvočni ravni v Dvorani Stožice.


 


OPOMBA


Za nakup sedežev v LOŽAH prosim pošljite povpraševanje na info@starprodukcija.hr


 


  


Odgovorni organizator prireditve


Star produkcija d.o.o.


Ćire Truhelke 21


10000 Zagreb