AMGL  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

EKSKLUZIVNO V SLOVENIJI – Aleš Rozman QUAD FREESTYLE SHOW ter zadnji trendi avto-moto-transportne industrije na Celjskem sejmišču

 

Bliža se datum, ko bodo na svoj račun prišli vsi ljubitelji avtomobilizma. Na celjskem sejmišču bo med 9. in 12. majem po letu premora svoja vrata zopet odprl bienalni trojček  sejmov Avto in vzdrževanje, Gospodarska vozila in logistika ter Moto boom. V okviru tega se v Slovenijo vrača tudi Aleš Rozman, ki bo vse štiri dni navduševal s QUAD FREESTYLE SHOWOM. Ne zamudite edinstvenega spektakla na štirih kolesih!

 

Predstavljena bo nova oprema za avtomehanične, avtoličarske, avtokleparske delavnice in vulkanizerje, osebna  vozila vseh vrst, ljubitelje motociklizma pa bodo očarala motorna kolesa in motocikli, enduro motorna kolesa, skuterji  in štirikolesniki. Manjkalo ne bo niti novosti s področja gospodarskih vozil in logistike. S prvim pametnim logističnim sistemom v Evropi se bo predstavilo podjetje TimoCom, na ogled bodo prikolice Schwarzmueller, avtobusi IVECO ter gospodarska vozila svetovno priznanih znamk.  Obiskovalci bodo lahko opravljali tudi testne vožnje z lahkimi gospodarskimi vozili Volkswagen in Ford, letos pa prvič preizkusili tudi Man-ov dostavnik.

 

Od strokovnega dogajanja do letečih štirikolesnikov

 

OZS-jeva Sekcija za promet in Združenje za promet pri GZS bodo prvi sejemski dan naslavljali aktualno problematiko slovenskih cestnih prevoznikov. V ta namen pripravljajo strokovni posvet, kjer bodo spregovorili o pomanjkanju voznikov in dolgotrajnih postopkih pridobitve delovnih dovoljenj za voznike, dolgih čakalnih dobah za prevoznike na mejnih prehodih, razvoju intermodalnih logističnih centrov, malih logističnih centrov in varovanih parkirišč ter uvrstitvi cestnega transporta in logistike kot strateške gospodarske panoge.

 

Za navdušence nad zloščeno pločevino in glasnimi motorji bodo poskrbele tudi številne atrakcije. V atriju sejmišča bo namreč potekal Quad freestayle show z Alešem Rozmanom, edinim Evropejcem, ki si štirikolesnik upa prisiliti v salto nazaj. Udeležili  se boste lahko tudi razstave najlepših predelanih motorjev, željne zabave, pa bodo Šoferske mačke izzvale na različna spretnostna tekmovanja v potiskanju gum. 

 

Razglasitev gospodarskega vozila leta 2019

 

V sklopu sejma gospodarskih vozil in logistike že 14. leto zapored poteka izbor za slovensko gospodarsko vozilo leta. Zmagovalci v kategorijah Tovornjak leta, Avtobus leta, Dostavnik leta in tokrat prvič Električno gospodarsko vozilo leta bodo razglašeni na slovesni prireditvi v četrtek, 9. maja 2019.

 

Z nakupom ene vstopnice si lahko ogledate vse sejme in QUAD FREESTYLE SHOW, ki ga bo vsak dan v atriju sejmišča izvajal Aleš Rozman.