aljoša bagola - Vstopnice

ALJOŠA BAGOLA: Kako biti v redu

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Aljoša Bagola, slovenski kreativni direktor desetletja, avtor knjižnih uspešnic in Fatalni moški 2021, na naš oder prihaja z najbolj priljubljenim motivacijskim predavanjem Kako biti v redu.

V znamenitem predavateljskem slogu s kreativnimi domislicami in njemu lastnim humorjem bo razkril nepričakovane vplive na naše počutje, odnose in samopodobo. Spoznali boste zakaj ne moremo biti nenehno na razpolago in srečni, kako za več zadovoljstva upravljati s svojimi pričakovanji, kako si dovoliti svojo ustvarjalnost in kako bolj vedro in sočutno misliti o sebi in o svetu.

Večer bodo ekskluzivno popestrili glasbeni vložki Aljoševega brata Dominika, ki kot Balladero že vrsto let niza radijske uspešnice.

To pa še ni vse!

Po predavanju boste imeli priložnost za nakup knjig Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke, ki je postala najbolje prodajana knjiga leta 2020 ter ene najbolj pričakovanih knjig letošnjega leta Srečo, prosim, ki ju bo Aljoša tudi z veseljem podpisal. Čaka vas torej odlična priložnost za poučen in razvedrilen večer s prijateljicami ali s partnerjem!