Alice Cooper  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Na voljo dostavna metoda print@home! Opravite nakup preko spleta in si vstopnico natisnite, kar na domačem tiskalniku. (dodatna navodila o print@home najdete tukaj).
Na voljo tudi posebna spominska vstopnica - samo na www.eventim.si !


Spominske vstopnice so najlepši spominek na nepozabni koncert. Barvno tiskana vstopnica z edinstveno poslikavo je odličen dodatek k vaši zbirki koncertnih utrinkov. Spominska vstopnica je tudi odlična ideja za darilo! (Spominske vstopnice je mogoče naročiti le s poštnimi dostavnimi metodami: priporočena pošta, hitra pošta in DHL)ALICE COOPER – 12.6.2016, Ljubljana - Hala Tivoli


Sloviti “KRALJ TEATRALNEGA ROCKA” prvič v Sloveniji!


 


Živa legenda in ikona popularne glasbe, ALICE COOPER, ameriški pevec, avtor, glasbenik, TV in filmski igralec, radijski voditelj, predvsem pa neprekosljiv mojster teatralnih rock spektaklov, prihaja 12.6.2016 prvič v Slovenijo, s svojim znamenitim odrskim šovom, ki vključuje nepogrešljive električne stole, giljotine, kostume, udave, lutke,…, in z izborom svojih največjih hitov, pravih rock klasik kot so »Poison«, »School's Out«, »Welcome to my Nightmare«, »I'm Eighteen«, »Billion Dollar Babies«, »Elected«, »Bed Of Nails«, »No More Mr. Nice Guy«, »Under My Wheels«, »You and Me«, »Hey Stoopid«, »Only Woman Bleed«,…, iz bogate, več kot pol stoletne kariere! 


 


Alice Cooper (rojstno ime Vincent Damon Furnier, rojen 4.2.1948) je prve uspehe požel v prvi polovici sedemdesetih  let prejšnjega stoletja kot ustanovitelj in frontman skupine Alice Cooper z legendarnimi ploščami »Love It To Death«, »Killer«, »School's Out«, »Billion Dollar Babies« in zabavnimi strašljivimi odrskimi predstavami. Pod vplivom grozljivk, varieteja in garažnega rocka je kot glavni arhitekt na koncertih prvi uporabil vešala, giljotine, umetno kri, električne stole, kostume,... Prevzel je ime in lik Alice Cooper ter zaslovel kot pionir šok rocka.


Po razpadu skupine je karizmatični Alice Cooper koncept nadaljeval in izpopolnjeval ter ustvaril svojo znamko scenskih spektaklov, podprtih z udarnim in melodičnim kitarskim rockom, ki ga je skozi leta razvijal in eksperimentiral z vplivi art in konceptualnega rocka, heavy metala, hard rocka, novega vala, industrijskega rocka, popa,…


 


Ponaša se z impresivno samostojno kariero in vrhunci kot so »Welcome To My Nightmare«, (prelomni solo prvenec podprt z legendarno turnejo), komercialno najbolj uspešna plošča »Trash« z mega hitom »Poison«, ambiciozna plošča in turneja »Welcome 2 My Nightmare« leta 2011.


 


Alice Cooper je dosegel skoraj vse: posnel je 26 studijskih plošč, 46 singlov, 10 koncertnih plošč, 21 kompilacij in 12 video izdaj, prodanih več kot 50 milijonov izvodov, osvojil je vrhove lestvic, razprodajal koncertne turneje, nanizal je številne nagrade in priznanja, med njimi sta 2 nominaciji za nagrado Grammy in leta 2011 sprejem v zvezdniško institucijo Rock and Roll Hall Of Fame skupaj s člani skupine.


 Spremenil je podobo rock'n'rolla in vplival na cele generacije glasbenikov, med katerimi so Kiss, Iron Maiden, Marilyn Manson,…


 


Izkazal se tudi kot igralec v TV serijah in kultnih filmih Prince Of Darkness, Wayne's World,  kjer igra samega sebe, Freddy's Dead: The Final Nightmare in Dark Shadows Tima Burtona (l. 2012). Že leta vodi popularen radijski šov Nights With Alice Cooper, predvajan na več kot 100 postajah po svetu.


 


Sloviti »kralj teatralnega rocka« in avtor številnih zimzelenih uspešnic udarnega in težkega, hkrati pa nalezljivega in melodičnega klasičnega rocka je še vedno zelo motiviran in ustvarjalen, v zadnjih letih doživlja pravi preporod.


Leta 2015 je ustanovil super zvezdniško zasedbo Hollywood Vampires, z igralcem Johnnyjem Deppom in Joejem Perryjem (Aerosmith). Njen nastop na letošnji podelitvi nagrad Grammy v spomin nedavno preminulemu prijatelju Lemmyju Kilmistru je bil odlično sprejet.


 


Na veliko zadovoljstvo svojih starih in novih oboževalcev Alice Cooper redno vsako leto koncertira  po vsem svetu in vsi so si edini, da je v živo najboljši!


 


Po uspešni lanskoletni turneji z Motley Crue letos poleti prihaja v Evropo kot ena glavnih atrakcij velikih festivalov (Stone Free Festival, Nova Rock,..) in končno prvič na samostojni nastop tudi v Slovenijo.


 


V nedeljo, 12.6.2016 bo legendarni Alice Cooper s svojo energično skupino odličnih glasbenikov, s svojim unikatnim udarnim šovom in največjimi hiti “Poison”, “School’s Out”, “Billion Dollar Babies”, “ You and Me”, “Elected”,…, zažgal, presenetil in navdušil generacije!


Zagotovo bo tudi na svojem prvem koncertu pri nas potrdil sloves enega najbolj priljubljenih in najboljših šovmenov, ki v svoji vlogi zelo uživa in se odlično zabava skupaj s svojim občinstvom!


 


Alice Cooper v živo, nedelja, 12.6.2016, Ljubljana, Hala Tivoli – teatralni rock spektakel kot ga pri nas še ni bilo!


 


Mnenja obiskovalcev koncertov njegove zadnje turneje v ZDA leta 2015 (vir: Ticketmaster.com):


 


- Kakšen šov! Alica sem videl pred nazadnje pred 15 leti. Njegova zdajšnja skupina je verjetno najboljša od vseh, kar jih je imel. Totalno zažiga! Alice je neverjeten in poln energije!


 


- Nisem verjel, da je Alice še vedno tako dober! Prvič sem bil na njegovem koncertu pred 40 leti in kasneje pa še na nekaj, toda ta koncert je bil najboljši do sedaj! Šov je bil tipičen njegov - ekstravaganca pošasti, giljotin, smrti,..hkrati pa je povsem presenetil. V odlični izvedbi njegovih hitov in fantastični energiji smo uživali sleherno minuto! Pojdite na njegov koncert – to je šov, ki se ga ne zamuditi!


 


 - Alice je bil fantastičen! Nanjegovem koncertu sem bil prvič z ženo in prijateljem in vsi smo resnično navdušeni! Čisto nas je odpihnilo! Alice je neverjeten šovmen, poln energije, glasbena izvedba vseh njegovih najboljših pesmi in predstava sta na vrhunskem nivoju. Ves čas smo se odlično zabavali. Komaj čakam na njegov naslednji koncert – gotovo bom tam!


 


-  Alice Cooper je  senzacionalen! Če še niste bili na njegovem koncertu, ga nikakor ne zamudite – to je  najboljši rock šov kar jih je! 
Odgovorni organizator prireditve


Nomad, Mitja Prezelj s.p.


Dolenjska cesta 60


1000 Ljubljana