AKTUALOV DAN ŽENA 2022 - Vstopnice

AKTUALOV DAN ŽENA 2022

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

AKTUALOV DAN ŽENA 2022

DOGODEK JE RAZPRODAN!

Petek, 4. Marec 2022 ob 20.00

Dvorana Stožice Ljubljana

Radio Aktual vsako leto pripravi posebno, spektakularno slavje, v čast naših najdražjih dam – mam, prijateljic, žena, babic, sodelavk in sester. Vsako leto znova se zberemo in jim namenimo dan, ki je ustvarjen samo zanje. In končno je prišel čas, ko lahko napovemo nov datum za naš že tako dolgo pričakovan dogodek.

V največjo dvorano v Sloveniji prihaja AKTUALOV DAN ŽENA 2022 – najbolj romantičen glasbeno-scenski spektakel prihodnje pomladi. 4. MAREC 2022 ob 20.00, DVORANA STOŽICE! 

Z nami bodo dan žena slavili Luka Basi, Grupa Vigor, Tomislav Bralić & Klapa Intrade, Maligani, Manca Špik & Isaac Palma, Zdravko Škender in gostje presenečenja.! Izpred Stožic na ploščadi bo od 17.00 ure potekala Aktualova galama v živo. Dobra zabava je tako zagotovljena!

VSTOPNICE:

PARTER - RAZPRODANO!

VIP PARTER - RAZPRODANO!

ZELENI RING - RAZPRODANO!

RDEČI RING - RAZPRODANO!

VIP LOŽA - RAZPRODANO!


DODATNE INFORMACIJE:

■ ŽE KUPLJENE VSTOPNICE ZA AKTUALOV DAN ŽENA 2020 VELJAJO ZA AKTUALOV DAN ŽENA 2022. 

■ OB VSTOPU NA PRIREDITVENI PROSTOR OBVEZNO RAZKUŽEVANJE ROK

■ V DVORANI OBVEZNA UPORABA ZAŠČITNE MASKE (tip II, IIR, FFP2, FFP3)

■ ODPRTJE VHODOV ob 18.00 uri (naprošamo, da izogib gneče na vhodu v dvorano pridete prej) - v dvorani bo pred koncertom predvajana Aktualova galama!

■ Vstopnice (klasične in print@home) bodo na vhodu pregledane s posebnim čitalcem vstopnic.

■ Dogodek lahko obiščejo tudi mladoletne osebe, z nakupom vstopnice prevzamejo vso odgovornost starši oziroma skrbniki.

■ Invalidne osebe na invalidskih vozičkih imajo brezplačen vstop, spremljevalec vstopnico kupi.

■ Ljubljanski potniški promet s predložitvijo vstopnice za vse obiskovalce zagotavlja brezplačen prevoz tri ure pred in po prireditvi.

■ Parkiranje možno na brezplačnih parkirnih mestih v lasti MOL, in sicer dve uri pred in dve uri po prireditvi. Parkirna hiša ŠRC Stožice (na parkirnih mestih v lasti MOL), Kranjčeva, Žale, Nove Žale. Plačljiva parkirna mesta: Ekonomska fakulteta, FDV in parkirnih hišah WTC in Modri kvadrat.

■ V kolikor se novega termina ne boste mogli udeležiti lahko zahtevek za vračilo pošljete na info@eventim.si. Zahtevke bo organizator obravnaval od 1.12.2021 do vključno 31.12.2021. V primeru da ste vstopnice kupili na Aktualovem 12. rojstnem dnevu nam za vračilo kupnine pišite na info@event24.si.


Vabljeni na čarobno vzdušje ob dnevu žena!