aktual_novo - Vstopnice ©

AKTUALOV DAN ŽENA 2020

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA! ]
Aktualov dan žena 2020: znan je nov termin!


Po tem, ko je bil Aktualov dan žena 2020 zaradi odredbe ministrstva in prepovedi množičnih dogodkov prestavljen, smo po dolgotrajnem usklajevanju nastopajočih in vseh podrobnosti, končno uspeli določiti nov datum – vidimo se v petek, 8. maja 2020 v ljubljanskih Stožicah!


Razprodan dogodek smo bili primorani prestaviti


Čeprav naj bi se z vami, našimi najboljšimi poslušalci družili že ta teden, je višja sila žal posegla v naše načrte. V soboto je namreč odjeknila novica o prepovedi izvajanja javnih prireditev v zaprtih javnih prostorih, ki jo je podpisal minister za zdravje Aleš Šabeder, kar je pripeljalo tudi do odredbe o predstavitvi dogodka Aktualov dan žena 2020.


Takrat smo vam obljubili, da se kmalu spet vidimo v novi čudoviti zgodbi, z dobro vestjo, s še večjim nasmehom na obrazu in skupaj veselo zažuramo dolgo v noč, kot to znamo samo Aktualovci.


VIDIMO SE V PETEK, 8. MAJA 2020 V STOŽICAH!


Po dolgotrajnem usklajevanju vseh podrobnosti smo danes uspeli določiti nov datum dogodka. Vidimo se v petek, 8. maja 2020 v ljubljanskih Stožicah – z istim naborom najbolj vročih nastopajočih in vami, našimi najdražjimi poslušalci in našo radijsko družino! 


Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin. Če vam nov datum ne ustreza, lahko vstopnice do 18. 3. 2020 vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si.


Hvala za razumevanje.


 


Z nami bodo dan žena slavili:


Manca Špik & Isaac Palma


Zdravko Škender


Tomislav Bralić & Klapa Intrade


Magazin


Grupa Vigor


Luka Basi


in naša stalnica - gostje presenečenja!


  


Vabljeni na čarobno vzdušje ob dnevu žena! 💜


 


Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.