Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka


ELECTRIC POPPY FESTIVAL Z AFROJACKOM

V petek 30. 3. 2018 prihaja v Ljubljano Electric Poppy – festival elektronske glasbe, kjer bo nastopil osmi najboljši DJ na DJ MAG lestvici in producent z mnogimi hiti – AFROJACK . Na odru se bodo z grammyjem nagrajenemu DJ-u pridružile še druge zvezde elektronske glasbe: Ravitez, Avadox, Jimmy Clash, Galoski, Felice, Sasha Mikac.

 

// LINE UP //

Afrojack

Ravitez

AVADOX

Jimmy Clash

Galoski

Felice

Sasha Mikac

 

// INFORMACIJE //

Kdaj? 30.3.2018 ob 22h Kje? Gospodarsko razstavišče Ljubljana

 

// AFROJACK //

Afrojack je osmi najboljši DJ na DJ MAG lestvici, ki je v svoji bogati glasbeni karieri nastopil na največjih glasbenih festivalih – Tomorrowland, Ultra Music Festival, Coachella, ADE, Sunburn,           Mysteryland, EDC Las Vegas in mnogih drugih. Je dobitnik mnogih nagrad, od tega je prejelnajbolj prestižno nagrado za izjemne dosežke na glasbenem področju – Grammy.

Je producent mnogih hitov, meddrugim:AnotherLife,TenFeetTall,DirtySexyMoney,TurnUpthe                 Speakers, New Memories, Rock the House, Take over Control, Hands up, SummerThing!…

WEB: http://afrojack.com/ YOUTUBE: https://www.youtube.com/afrojack SOUNDCLOUD: https://soundcloud.com/afrojack

 

// RAVITEZ //

Odru Electric Poppy festivala se bo pridružil tudi Chicode Reus, bolj znan kot Ravitez. V svoji karieri mu je uspelo stopiti pod okrilje naše glavne zvezde, Afrojacka. Skupaj sta ustvarila zelo znan hit–The Great Escape ( http://bit.ly/2ALkaEh ), ki ga boste sigurno slišali na Electric Poppy festivalu.

WEB: http://www.ravitez.com/ YOUTUBE: http://bit.ly/2FkcA71

 

// AVADOX //

V nadaljevanju naše zgodbe s ponosom predstavljamo domačega DJ-a AVADOX-a. Trenutno eden najbolj aktivnih EDM DJ-ev pri nas, ki slovensko zastavo več kot zelo uspešno predstavlja po vsem svetu tako v klubih kot na vrhunskih festivalih kot so Ultra Europe, Daydream Festival, Electric Love Festival, MTV Summer Blast in še mnogi drugi ... Na našem Electric Poppy festivalu pa bo poskrbel za uradno otvoritev zabave, ki bo presenečenje za vse.

Na odrih je nastopal z največjimi imeni v glasbeni industriji in si prislužil podporo in spoštovanje. Govorimo o DJ-jih, kot so Martin Garrix, Hardwell, Afrojack, Dimitri Vegas LikeMike,SteveAoki,               Zedd, Fedde Le Grand, Jonas Blue, Ferry Corsten, Vinai in mnogi drugi.

WEB: www.avadoxmusic.com INSTAGRAM: https://www.instagram.com/avadox/

 

// JIMMY CLASH //

Jimmy Clash, mlad nizozemski DJ in producent s številnimi izdajami na vrhunskih založbah, kot so Spinnin Records, Revealed, Armada, Musical Freedom ter druge. Njegove zadnje izdane pesmi so podprle že mnoge zvezde, kot so Martin Garrix, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren, Tiesto, Afrojack, Davig Guetta, Nicky Romero in drugi.

WEB: http://www.jimmyclash.com SOUNDCLOUD: https://soundcloud.com/jimmyclash

 

// GALOSKI //

Galoski - odličen mlad DJ in producent, ki je ena izmed najhitreje rastočih zvezd v jugovzhodni regiji, katerega pesmi so bile izdane na Universal Music in Protocol Recordings. Podprli so ga vrhunski DJ-i, kot so David Guetta, Dimitri Vegas in Like Mike, Afrojack, Avicii, Hardwell, Nicky Romero, Fedde Le Grand in še mnogi.

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/aleksandargaloski/

 

// FELICE //

Felice, rezident Electric Love Festivala, ki vas bo dobro ogrel, da boste pripravljeni na vrhunec našega elektronskega glasbenega spektakla.

SOUNDCLOUD: http://www.soundcloud.com/feliceofficial

 

// SASHA MIKAC //

Iz Hrvaške prihaja DJ in producent, Sasha Mikac, ki je že več kot 15 let na sceni in je nastopil žena mnogih festivalih. Je rezident glasbenega festivala Forestland, ki vsako leto na sever Hrvaške, v osrčje narave, privabi veliko množico glasbenih navdušencev.

SOUNDCLOUD: https://soundcloud.com/sashamikac

 

// INFO //

*Vstop mlajšim od 16 let NI DOVOLJEN. Mladoletna oseba mora vstopiti s polnoletno osebo, ki jo pooblašča zakoniti zastopnik ali skrbnik mladoletne osebe. Pooblastilu mora biti priložena kopija osebnega dokumenta starša.


www.electricpoppyfestival.com

https://www.facebook.com/electricpoppyfestival/

https://www.instagram.com/electricpoppyfestival/

info@electricpoppy.eu

press@electricpoppy.eu