ABBA SYMPHONIC - Vstopnice

ABBA SYMPHONIC  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

Zaradi izrednega zanimanja najavljamo še TRETJI "ABBA SHOW" v Ljubljani!

Po dveh razprodanih spektaklih v Cankarejvem domu in raprodanem koncertu v dvorani Lisinski v Zagrebu najavlajmo še tretji "ABBA SHOW" v Ljubljani!

Največji hiti ABBE v izvedbi 50 članskega simfoničnega orkestra in vrhunske skupine ABBA Real Tribute! Izvrsten koncert, posvečen legendarni švedski skupini ABBA, eni največjih pop skupin vseh časov, ki letos praznuje 50 let. V tem pomembnem jubilejnem letu je nastal projekt ABBA SYMPHONIC, ki bo oživel v simfonični preobleki največje uspešnice ABBE, kot so Mamma Mia, Dancing Queen, Super Trouper, The Winner Takes It All, S.O.S., Fernando in številne druge hite v večeru čustev, za stare in nove ljubitelje skupine ABBA.

Ob 50 članskem simfoničnem orkestru bo nastopila skupina ABBA Real Tribute, ena najboljših tovrstnih skupin, ki vas z izvirno kostumografijo, plesno koreografijo, odlično interpretacijo popelje po zgodovini ABBE! Z nastopom v živo, vrhunskim šovom in produkcijo, vas bo ABBA SYMPHONIC popeljal nazaj v nostalgična leta ter odprašil posebne spomine, povezane z obdobjem, v katerem ABBA je dominirala na mednarodnih radijskih lestvicah!