ABBA SYMPHONIC - Nakup vstopnic

ABBA SYMPHONIC

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

ABBA SYMPHONIC - Celebrating 50 Years of ABBA!

20. oktober 2022 - LJUBLJANA, Cankarjev dom

Največji hiti ABBE v izvedbi 50 članskega simfoničnega orkestra in vrhunske skupine ABBA Real Tribute!

Napovedujemo izvrsten koncert, posvečen legendarni švedski skupini ABBA, eni največjih pop skupin vseh časov, ki letos praznuje 50 let. V tem pomembnem jubilejnem letu je nastal projekt ABBA SYMPHONIC, ki bo oživel v simfonični preobleki največje uspešnice ABBE, kot so Mamma Mia, Dancing Queen, Super Trouper, The Winner Takes It All, S.O.S., Fernando in številne druge hite v večeru čustev, za stare in nove ljubitelje skupine ABBA.

Ob 50 članskem simfoničnem orkestru bo nastopila skupina ABBA Real Tribute, ena najboljših tovrstnih skupin, ki vas z izvirno kostumografijo, plesno koreografijo, odlično interpretacijo popelje po zgodovini ABBE! Z nastopom v živo, vrhunskim šovom in produkcijo, vas bo ABBA SYMPHONIC popeljal nazaj v nostalgična leta ter odprašil posebne spomine, povezane z obdobjem, v katerem ABBA je dominirala na mednarodnih radijskih lestvicah!

Skupina ABBA je v obdobju 1972–1982 kot najuspešnejša švedska skupina vseh časov prodrla na celotni svetovni trg, prodala več kot 400 milijonov plošč, kar jih uvršča med svetovne rekorderje. ABBA so bili: Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Anderson, Anni-Frid Lyngstad. Na glasbeni sceni so se prvič pojavili z zmago na tekmovanju za pesem Evrovizije leta 1974 s skladbo Waterloo. Njihov vzpon se je začel leta 1975 s skladbo S. O. S., na svetovni vrh pa jih je pripeljala skladba Mamma Mia. Posneli so osem originalnih albumov in jih izdali v rekordnih nakladah. ABBA še danes osvaja ljudstvo z neštetimi pokloni na televiziji, radiu in seveda z zelo priljubljeno gledališko uspešnico Mamma Mia, zdaj celovečernim filmom, tako da nič ne kaže, da bi ta priljubljenost pojenjala!

Podoživite legendarno ABBO tudi vi na koncertu v Cankarjevem domu, v petek, 20. oktobra. Začetek prodaje vstopnic v torek, 26.7. ob 10.00 na prodajnih mestih Cankarjevega doma ter na Eventim.si!

Organizator koncert: Koda Events / Vigna PR