abba_cvetličarna_2019 - Vstopnice ©

ABBA REVIVAL - THE TRIBUTE TO ABBA /VB

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

ABBA REVIVAL – THE SHOW


ŠTEVILKA 1. ABBA TRIBUTE SKUPINA IZ VELIKE BRITANIJE


 


Četrtek, 28. november 2019 ob 21.00,


Cvetličarna, Kranjčeva ulica 20, Ljubljana


 


EKSKLUZIVNO V SLOVENIJI - URADNO POTRJENI NAJBOLJŠI ABBA TRIBUTE SHOW: ABBA REVIVAL IZ VELIKE BRITANIJE 28. NOVEMBRA 2019 V LJUBLJANSKI CVETLIČARNI!


 


»Fantastična skupina!«, »Hvala za odličen in profesionalen nastop!«, »Kot bi gledal pravo Abbo!« - to so le nekatere od neštetih pozitivnih kritik, ki so jih obiskovalci in profesionalci namenili skupini! Če ste oboževalka ali oboževalec legendarne skupine Abba, zagotovo nočete zamuditi prvega ekskluzivnega nastopa ABBA Tribute skupine Revival, 5-krat prepoznane kot najboljše Abba tribute zasedbe v Veliki Britaniji, ki pride na celinsko Evropo samo na koncert v Slovenijo, 28. novembra ob 21.00 v ljubljansko Cvetličarno! Zdaj imate izjemno priložnost, da si pravočasno priskrbite vstopnice po nižji ceni (prvih 100 po ceni 17,00 eur) na vseh prodajnim mestih Eventima, Petrola in na www.eventim.si! ABBA REVIVAL prihaja v polni zasedbi z bobnarjem, scenografijo in avtentično oblikovanimi kostumi iz več obdobij slavne skupine ABBA! Zasedba je kar 5-krat prejela nagrado National Tribute Awards za najboljšo Abba tribute skupino v močni konkurenci številnih tovrstnih skupin! Na koncertu s to izjemno skupino, ki so jo najemali največji in ki nastopa tudi pred več tisočglavimi množicami, boste lahko slišali uspešnice Abbe, kot so Mamma Mia, Dancing Queen, Super Trouper, The Winner Takes It All, waterloo, Take A Chance On Me, Gimme! Gimme! Gimme!, Chiquitita, Fernando, Thank You For The Music, I Have A Dream in mnoge druge! Zaplešite in zapojte skupaj največje uspešnice Abbe na tem koncertu, ki obeta resnično zabavo za vse, ki obožujete Abbo!  


 


Na showu ABBA REVIVAL boste lahko v skoraj dveh urah uživali v najbolj energičnih skladbah skupine ABBA, poleg tega pa tudi v njihovim prekrasnih baladah, ki nam vsem odzvanjajo v ušesih odkar pomnimo. Skupina skrbno pazi na to, da zvenijo in zgledajo kot originalna skupina, za kar je potreben prav poseben trud in vztrajnost, njihov zvok je pravi pop zvok 70-ih in 80-ih. Skupina ABBA REVIVAL že 13 let pili svoj nastop, kot pravi fani skupine pa resnično skrbijo, da ponašajo zapuščino te velike skupine povsod, kjer nastopajo, od velikih festvalskih in dvoranskih nastopov, do nastopov za svetovno znana podjetja in naročnike. Zato jih radi vabijo tudi na Švedsko, kjer pogosto nastopajo, v domovini originalne zasedbe ABBA. Glasba legendarne ABBE živi morda danes še bolj kot je nekoč, po svetu ima stotine milijonov oboževalcev, in njihovo glasbo lahko še vedno slišimo na priljubljenih radijskih postajah in plesnih prizoriščih po celem svetu. Njihov show je splet ohranjanja izvirne scenografije, spektakulatnih in avtentično oblikovanih kostumov, neverjetne produkcije (tonski mojster vedno potuje z njimi) in seveda nastopa vrhunskih glasbenikov in pevcev.


 


Zadnjih 5 let je skupina nagrajevana s 1. mestom za Abba Tribute band v Veliki Britaniji s strani Agents Association of Great Britain. Nastopali so pred 20.000-glavo množico na malteškem dnevu samostojnosti, bili so glavne zvezde na dveh največjih evropskih in britanskih tribute festivalih (Act for Glastonbudget, Tribfest), nastopili so na slovitem Mathew street festivalu v Liverpoolu pred 300.000 ljudmi, poleg številnih drugih velikih nastopov pa tudi večkrat na nacionalni britanski televiziji BBC (tudi kot glavni akterji dokumentarnega filma BBC o tribute zasedbah). Poleg tega so nastopali za Royal Air Force, Virgin, Royal Navy, Swiss Air, Manchester United FC, Liverpool FC, The Professional Footballer Association, Word Rally Championships, Cambridge University, Oxford University, Atlantis Dubai, British Symphony Orchestra in številne druge. 


 


Že od poletja 2006 Lisa (Anni Frid), John (Benny), Nina (Agnetha) and Marcus (Björn) delajo na vrhunskem nastopu!  Nina je tudi velika oboževalka Abbe in zase pravi, da so se ji z nastopanjem v tej skupini uresničile sanje: »ABBO poslušam odkar pomnim in sem vedno pela njihove pesmi, plesala nanje. Zelo mi je pomembno dejstvo, da je skupina zelo strastna glede izvedbe pesmi skupine ABBA. To občinstvo zagotovo zazna in tako dobimo res odlične odzive. To kar delamo, delamo radi in to se vidi. Izjemno nas veseli radosten odziv občinstva.« In to bomo zagotovo lahko doživeli na njihovem edinem in ekskluzivnem koncertu v Sloveniji, 28. novembra v ljubljanski Cvetličarni!


 


Odgovorni organizator prireditve:


ST PROJEKT d.o.o.


Podgorica 21, 1231 Ljubljana - Črnuče