8. Salon Decanterjevih nagrajencev - Vstopnice

8. Salon Decanterjevih nagrajencev

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Vabimo vas, da se spoznate z nagrajenimi vini in njihovimi kreatorji, ki so poželi medalje na svetovno najpomembnejšem vinskem ocenjevanju DECANTER WORLD WINE AWARDS 2022.

Z vami bo preko 30 nagrajenih vinarjev, ki letos prihajajo večinoma iz Slovenije, a na pokušini bo tudi lepo število vin iz tujine.

Rezultati ocenjevanja so bili razglašeni 7. junija 2022. Na Salon Decanterjevi nagrajenci vabimo vinarje, da s svojo osebno prisotnostjo predstavijo svoja nagrajena vina ljubiteljski in profesionalni javnosti.

Salon Decanterjevi nagrajenci 2022 bo po dveh letih »izrednih razmer » in lanski sedmi izvedbi v Gradu Fužine letos ponovno potekal v normalnih razmerah. V Belvin vinski šoli smo prepričani v žlahtnost in vrednost Decanterjevih odličij, ter dobro delo, ki so ga vinarji opravili. Tega smo veseli in želimo, da se z nagrajenimi vini seznani tako profesionalna kot širša publika.

Salon Decanterjevi nagrajenci 2022 poteka s podporo in pod pokroviteljstvom revije DECANTER, katere člani organizacijske in marketinške ekipe bodo tudi osebno prisotni na Salonu. Na dogodek vabimo vinarje iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Severne Makedonije in ostalih držav.

Preliminarni program Salona Decanterjevi nagrajenci 2022:

torek, 5. julij 2022, Hotel Slon

13.00 Pričetek salona za strokovno publiko in novinarje***

13.30 Otvoritvena slovesnost

14.00 Pričetek Salona za vse obiskovalce

16.00 Podelitev plaket vinarjem

17.00 Podelitev WSET certifikatov študentom Belvin vinske šole

20.00 Zaključek Salona