abbaqueen - Nakup vstopnic ©

7. TRADICIONALNI KONCERT OB DNEVU ŽENA  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

ABBA in QUEEN REAL TRIBUTE KONCERT - 7. TRADICIONALNI KONCERT OB DNEVU ŽENA


 


8. MAREC 2019, RDEČA DVORANA VELENJE


 


Rdeča dvorana vsako leto 8. Marec posveti našim boljšim polovicam in v čast naših cenjenih žena, mam, sester, prijateljic, babic in sodelavk priredi nepozaben spektakularni koncert.


Leto za letom nas v Rdeči dvorani Velenje obiščejo zvezde slovenske in tuje glasbene scene in tudi tokrat ne bo nič drugače.


Tradicionalni koncert ob dnevu žena navdušuje dame vseh starosti in jim pričara nepozabne doživetje, zaradi katerega še celo leto komaj čakajo na naslednjega.


V njihovo čast bosta tokrat v Rdeči dvorani v Velenju nastopili dve izjemni tribute skupini:


-          ABBA Real Tribute


-          Queen Real Tribute


 


POZOR: Število vstopnic je omejeno, zato pohitite in si zagotovite svojo še pravi čas. 


 


VEČ INFORMACIJ O NASTOPAJOČIH


QUEEN REAL TRIBUTE


Skupino Queen Real Tribute sestavljajo glasbeniki, ki so v času nastopov slavne skupine Queen v Srbiji z njimi tudi igrali. So izjemni oboževalci njihove glasbe, ki jo želijo ohraniti in še danes obujati prelepe spomine na enega naboljših rok skupin vseh časov. Za njimi je bogata kariera z nastopi na mednarodni ravni, zaradi so postali ena izmed boljših Queen tribute skupin na svetu.


ABBA REAL TRIBUTE


V Slovenijo prihaja ena najuspešnejših ABBA Real Tribute skupin na svetu!  Bleščeče obleke, sijajna koreografija in glasovi, kot da bi ponovno oživela skupina ABBA. Največje uspešnice ene najbolj popularnih skupin na svetu v mojstrski izvedbi ABBA Real Tribute Banda prav nikogar ne bodo pustile ravnodušnega. Mamma Mia, Dancig Queen, Take A Chance on Me, Super Truper, The Winer Takes It All, Chiquitita, Fernando, Gimme! Gimme! Gimme!, Waterloo in še mnoge druge. Slovenci vedno znova kažemo, da navdušenje – kaj navdušenje, prava evforija - nad skupino ABBA ni prav nič manjša kot je bila nekoč.


 


 


 


ORGANIZATOR PRIREDITVE:


RDEČA DVORANA ŠPORTNO REKREACIJSKI ZAVOD


Šaleška cesta 3


3320 Velenje