60. POKAL VITRANC 2021  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!


Posredujemo sporočilo organizatorja za Pokal Vitranc v Kranjski Gori:


Iskreno nam je žal, a zaradi prisotnosti korona virusa v naši državi ter ob upoštevanju navodil Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Ministrstva za zdravje, je odločeno, da bo tekmovanje za  59. Pokal Vitranc 2020, AUDI FIS svetovni pokal v alpskem smučanju za moške, planirano v Kranjski Gori, to soboto, 14. marca 2020, v skladu z odlokom Ministrstva potekalo brez prisotnosti gledalcev.


Že kupljene vstopnice veljajo za 60. pokal Vitranc 2021. Če vam nov termin ne ustreza lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si.


 


Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.


_________________________________________________________


We sincerely regret to inform you that due to the occurrence of the coronavirus in Slovenia, and in line with the instructions of the National Institute of Public Health and the Ministry of Health of the Republic of Slovenia, it has now been decided that the competition for the 59th  Vitranc  Cup 2020, AUDI FIS Alpine Skiing World Cup for men in Kranjska Gora, this Saturday, March 14, 2020


will, in line with a decree issued by the Ministry of Health, be carried out without the spectators.


The already purchased tickets are valid for the 60th Vitranc Cup 2021.


If the date of the next year’s event does not suit you, you can return the tickets at the point of sale where you purchased them, and they will be fully refunded.


Online buyers, please contact info@eventim.si