5. MotorSport Show & Salon  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Tokrat v Stožicah!


Za mini obletnico, kar nedvomno je peta zaporedna organizacija MotorSport Salona, se spodobi, da je prireditev pripravljena v še večjem obsegu kot doslej. Zato se bo prireditev letos odvijala v največjem slovenskem športnem objektu - Center Stožice v Ljubljani.

5. MotorSport Salon bo vseboval tudi pravi Show, zaradi česar se prireditev po novem imenuje 5. MotorSport Show & Salon. Tako boste 23. in 24. februarja 2013 v Dvorani STOŽICE poleg razstave dirkalnikov lahko gledali še vratolomne vožnje motociklistov v disciplini motokros! Na stezi bodo potekali še boji med tekmovalci supermota, minimota, kartisti in avtomobilisti v stilu svetovno znane atrakcije Race of Champions! Kot gostje bodo nastopile legende avto-moto športa in znani Slovenci ter Slovenke. Dogajanje bo popestreno s svetlobnimi efekti, glasbo in plesom.

Razstava dirkalnikov, eksotičnih super športnih avtomobilov, dirkalne opreme, motociklov, srečanja in mogoči pogovori z znanimi dirkači bodo nastanjeni v zelenem nivoju dvorane Centra Stožice.

Nedvomno gre za največjo avto-moto športno prireditev v Sloveniji pred pričetkom vsakoletne sezone.

Prireditev bo v soboto in nedeljo odprta od 14. do 20. ure. Poudariti pa je potrebno, da je tokrat prodaja vstopnic omejena, saj dvorana sprejme ob takšni postavitvi proge le maksimalno 3.700 obiskovalcev!


Otroci (do 6 let) imajo brezplačen vstop.

Za več informacij obiščite www.motorsport-salon.si


Povzeto po: http://www.amzs.si/si/356/226/5_MotorSport_Show_Salon.aspx