2cellos dodatni koncert 2022 - Nakup vstopnic

2CELLOS

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

POSLOVILNA velika svetovna turneja glasbene senzacije!

CELLOS SE VRAČATA IN HKRATI POSLAVLJATA!


VELIKI SPEKTAKEL TUDI V LJUBLJANI!

Svetovno znani glasbeni dvojec 2CELLOS, ki ga sestavljata slovenski čelist Luka Šulić in hrvaški čelist Stjepan Hauser, se po skoraj 3-letnem premoru vrača na glasbene odre, obenem pa bo to hkrati tudi njuno zadnje skupno dejanje. Priljubljena in nadarjena glasbenika letos praznujeta 10. obletnico odkar sta osvojila svet s svojimi uspešnicami na čelih, kar bosta proslavila po celem svetu, saj se ob tej priložnosti odpravljata na veliko svetovno turnejo - vsi oboževalci bodo tako še zadnjič imeli priložnost videti oba skupaj na velikih odrih.

V okviru svetovne turneje se bosta glasbena virtuoza 2CELLOS ustavila tudi v Sloveniji, in sicer 25. in 26. maja 2022 v ljubljanskih Stožicah, kjer bo edina priložnost, da ju občinstvo še zadnjič vidi in sliši skupaj na istem odru. Gre za res veličastno turnejo, saj bosta navduševala ves svet, od tega bosta imela 13 koncertov v Evropi, kjer bosta nastopila v najsprestižnejših športnih arenah in večjih mestih (London, Milano, Pariz), v naši regiji pa bosta oboževalce pozdravila v Beogradu in Ljubljani. V Stožicah sta glasbena virtuoza nazadnje nastopila leta 2017, kjer sta prodala skoraj 20 tisoč vstopnic in kar dvakrat razprodala Stožice, kar je neverjeten dosežek.


"Nova velika svetovna turneja je vrhunec vsega, kar smo skupaj dosegli kot 2CELLOS. To bodo res največji in najbolj spektakularni koncerti doslej, ko bova nastopila pred največjim občinstvom po celem svetu. Skupaj smo se povzpeli na goro in dosegli vrhunec tega, kar lahko naredimo skupaj. Te turneje se oba zelo veseliva, saj sva vanjo vložila vse, kar sva se naučila ob skupnem igranju. Koncerti bodo zelo intenzivni, saj se bodo tresla tla, pesmi bodo čustvene, ganljive in spektakularne. Oboževalcem po vsem svetu, tudi v Sloveniji, bova postregla vse, po tem pa se 2CELLOS poslavlja z odrov sveta. Ste pripravljeni praznovati z nama?!" sta ob tej priložnosti povedala Luka in Stjepan, ki že komaj čakata nastope v živo ter hkrati napovedujeta izid novega studijskega albuma "DEDICATED", ki bo izšel 17. septembra pri založbi Sony, v Sloveniji pod distribucijo založbe Menart.


Luka Šulić in Stjepan Hauser sta v desetih letih delovanja kot 2CELLOS dosegla praktično vse, kar bi si vsak glasbenik lahko želel - razprodani koncerti po celem svetu, nastopi na najprestižnejših prizoriščih, od Sydneyske opere in Arene di Verona do slovite dvorane Royal Albert Hall v Londonu. Pohvalita se lahko tudi z več kot 1,5 milijarde ogledov na YouTube-u, v vseh letih pa sta sodelovala z svetovnimi glasbenimi zvezdniki kova Elton John, Bocelli, Steven Tyler, Zucchero in drugi, nastopila pa sta tudi na velikem finalu nogometne Lige prvakov.


PLATINUM VIP PACK (250€) vsebuje:

 • Vstopnice PARTER GOLD
 •  "Meet & greet" in slikanje (mogoče skozi pleksi steklo)
 • Skupinska dobrodošlica od 2CELLOS in možnost zastavitev kratkih vprašanj nastopajočim
 • Spominska akreditacija
 • Podpisan slika / grafika - Limited edition
 • Omejena izdaja programa


PREMIUM VIP PACK (150€) vsebuje:

 • Vstopnice PARTER GOLD
 • Spominska akreditacija
 • Podpisan slika / grafika - Limited edition
 • Omejena izdaja programa
 • Dodaten izdelek po lastni izbiri (majice ne pridejo v poštev)
Otroci (do max 6. leta) imajo prost vstop v primeru, da sedijo staršu v naročju, če želijo imeti svoj sedež morajo kupiti vstopnico po redni ceni. Invalidna oseba na invalidskem vozičku ima prost vstop, spremljevalec plača polno ceno vstopnice.

Rezervacije: info@koda-events.com.

Foto: Simone Di Luca in arhiv 2Cellos

Organizator koncerta: VignaPR, AND Production in Koda Events