sajeta2021 - Vstopnice

22. SAJETA - Art & Music Festival 2021  - Vstopnice

NAPREDNO ISKANJE

Podrobnosti dogodka

XXII SAJETA

Kljub vsem negotovostim, ki jih je prinesla pandemija svetovnih razsežnosti, se SAJETA vrača v podobi, kot smo jo poznali pred koronskimi časi in to v svojem terminu začetek julija 2021.

Sajeta je mednarodni festival, ki na enem mestu povezuje različne ustvarjalne prakse in izkušnje, od katerih osrednje mesto zavzema glasba. Program Sajete je sestavljen po kriterijih, ki sledijo brskanju po manj znanih glasbenih svetovih in preseganju žanrske omejitve ter soočanju domače in tuje produkcije bolj ali manj obrobnih glasbenih praks. Sajeta postavlja na isti oder tako različne glasbene zvrsti, kot so elektronika, jazz, rock, etno, klasika, eksperiment, katerih skupni imenovalec je eksperimentiranje in kreativnost. Čeprav je na prvo mesto postavljena glasba, pa Sajeta povezuje tudi širok spekter ostale ustvarjalnosti: film, multimedija, poezija, skulpture, performansi, ples, grafika in drugo, dobijo svoj prostor na Sajeti. Z odstopanjem od klasične festivalske zgodbe, je Sajeta v bistvu butični festival, ki vsako leto, s skrbno izbranim večzvrstnim programom, poizkuša zadovoljiti zvedavo občinstvo in v specifičnem naravnem okolju ustvariti pribežališče kreativnosti in drugačnosti.

Celoten program bo kmalu objavljen na www.sajeta.org

Popestrite si vstop v poletje nove normalnosti s SAJETO!

Število vstopnic je zaradi zdravstvenih razmer s katerimi smo soočeni omejeno, saj nam ni vseeno za vaše zdravje! V času trajanja festivala bomo upoštevali vsa pravila in navodila glede zdravstvene varnosti obiskovalcev, ki bodo takrat v veljavi!