sajeta2020 - Vstopnice ©

21. SAJETA - Art & Music Festival 2020

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

21. SAJETA – Art & Music Festival 2020


28.07. – 02.08.2020


Sotočje. Tolmin. Slovenija


 


SLO


XXI SAJETA


V letu, ko nas je vse zaznamovala pandemija svetovnih razsežnosti, se konec julija, po vseh neznankah na Sotočje v Tolmin vendarle vrača SAJETA!


Sajeta je mednarodni festival, ki na enem mestu povezuje različne ustvarjalne prakse in izkušnje, od katerih osrednje mesto zavzema glasba. Program Sajete je sestavljen po kriterijih, ki sledijo brskanju po manj znanih glasbenih svetovih in preseganju žanrske omejitve ter soočanju domače in tuje produkcije bolj ali manj obrobnih glasbenih praks. Sajeta postavlja na isti oder tako različne glasbene zvrsti, kot so elektronika, jazz, rock, etno, klasika, eksperiment, katerih skupni imenovalec je eksperimentiranje in kreativnost. Čeprav je na prvo mesto postavljena glasba, pa Sajeta povezuje tudi širok spekter ostale ustvarjalnosti: film, multimedija, poezija, skulpture, performansi, ples, grafika in drugo, dobijo svoj prostor na Sajeti. Z odstopanjem od klasične festivalske zgodbe, je Sajeta v bistvu butični festival, ki vsako leto, s skrbno izbranim večzvrstnim programom, poizkuša zadovoljiti zvedavo občinstvo in v specifičnem naravnem okolju ustvariti pribežališče kreativnosti in drugačnosti.


 


Več o programu kmalu na www.sajeta.org


 


Število vstopnic je zaradi negotovih razmer, ki jih je prinesel novi Korona virus, omejeno, saj nam ni vseeno za vaše zdravje! V času trajanja festivala bomo upoštevali vsa pravila in navodila glede zdravstvene varnosti obiskovalcev, ki bodo takrat v veljavi!