2017 AZTORIN Slovenian FIM Speedway GP - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Najboljši spidvejisti sveta bodo zopet merili moči v najelitnejšem tekmovanju tega nadvse adrenalinskega športa in se tako borili za naslov svetovnega prvaka. Sezona se bo začela 29. aprila z Veliko nagrado Slovenije na že dobro znanem ovalu Stadiona Matije Gubca v Krškem. Po 14-dnevnem premoru se bo karavana ustavila v Varšavi na Poljskem in nato nadaljevala pohod v latvijskem Daugavpilsu, ki se zopet vrača na koledar dirk. Sledita še dirki 10. junija v Pragi , ter 24. junija  na Danskem, nato sledi daljši odmor do 22. julija. Predzadnjo soboto v juliju se nadaljuje boj za dragocene točke na ikonskem stadionu v Cardiffu, sledi ji Velika nagrada Švedske 12. avgusta, nato pa se serija ponovno vrača v poljski Gorzow in nadaljuje 9. septembra v nemškem Teterowu. Dirka v švedskem Stockholmu bo 23. septembra, predzadnja v seriji pa bo tako 7. oktobra v poljskem Torunu. Veliki finale in podelitev priznanj najboljšim bo - tako kot letos - oktobra potekala v oddaljenem Melbournu, kjer bo okronan novi svetovni prvak serije Grand Prix.


12 dirk, 9 različnih držav, 1 svetovni prvak!


Startna lista:

1. Greg Hancock (ZDA)

2. Tai Woffinden (VBR)

3. Bartosz Zmarzlik (POL)

4. Chris Holder (AUS)

5. Jason Doyle (AUS)

6. Piotr Pawlicki (POL)

7. Antonio Lindback (SWE)

8. Niels-Kristian Iversen (DEN)

9. Matej Žagar (SLO)

10. Maciej Janowski (POL)

11. Fredrik Lindgren (SWE)

12. Nicki Pedersen (DEN)

13. Patryk Dudek (POL)

14. Martin Vaculik (SVK)

15. Emil Sayfutdinov (RUS)

16. Wild Card

 

 

Za več informacij o namestitvah in turistični ponudbi se obrnite na Turistično informacijski center Krško: www.visitkrsko.com ( email: tic.krsko@cptkrsko.si)

 

For more information about accommodation and tourist attractions please contact Tourist Information Center Krško : www.visitkrsko.com ( email: tic.krsko@cptkrsko.si)Odgovorni organizator prireditve

AMD KRŠKO

CKŽ 130/C

8270 Krško