Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

20. SLOVENSKI FESTIVAL VIN IN 10. FESTIVAL KULINARIKE

1. Paketi vstopnic:

-        Enodnevna vstopnica vključuje: enodnevni vstop na 20. Slovenski festival vin, festivalski katalog, dva (2) kupona za degustacijo kulinarike, neomejeno degustacijo vzorcev vin, brezplačno udeležbo na festivalskih delavnicah (ob predhodni rezervaciji mesta).

-        Študentska vstopnica vključuje: enodnevni vstop na 20. Slovenski festival vin, festivalski katalog, dva (2) kupona za degustacijo kulinarike, neomejeno degustacijo vzorcev vin, brezplačno udeležbo na festivalskih delavnicah (ob predhodni rezervaciji mesta). – s študentsko izkaznico!


2. Predstavitev prireditve

FESTIVAL VSEH FESTIVALOV

20. Slovenski festival vin in 10. Festival kulinarike

Petek in sobota, 17. in 18. november 2017, med 14. in 20. uro, več lokacij v centru Ljubljane

Slovenski festival vin skupaj s Festivalom kulinarike vsako leto dokazuje svoj položaj vodilne slovenske prireditve na področju vin in kulinarike. Ob 20. jubileju Slovenskega festivala vin pripravljamo Festival vseh festivalov, ki bo sestavljen iz treh delov: na osrednjem delu se bodo predstavili vinarji, ki so se v preteklih letih najpogosteje udeleževali festivala; v okviru partnerskih salonov se bodo predstavile sorodne vinskih prireditve iz vse Slovenije in nekateri vinski distributerji in trgovci; v okviru salona partnerskih držav pa tuji vinarji iz regije.

Letošnji, 10. Festival kulinarike, ki bo največji do sedaj bo preplet Gledališča okusov, v katerem bodo kuhali vabljeni, domači in tuji chefi, Galerije okusov, ki bo z ujemajočo se kulinariko spremljala partnerske salone, vinsko-kulinaričnih delavnic ter drugih spremljevalnih dogodkov. Festival vseh festivalov bo del širšega projekta Gourmet Ljubljana, ki bo Ljubljano v mesecu novembru spremenil v pravo vinsko-kulinarično prestolnico.  

 

Več informacij:

www.slovenskifestivalvin.si; www.festivalkulinarike.si  

FB Slovenskifestivalvin Festivalkulinarike / Instagram: Radostneprireditve

 

 

 

 

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

Poslovno svetovanje, Radomir Stojanovič, s.p.

Likozarjeva 14

1000 Ljubljana