Novice

OTO PESTNER & NEW SWING QUARTET | 18. 6. 2023 | PREVALJE

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 09 jun.

Spoštovani kupci!

Pri dogodku OTO PESTNER & NEW SWING QUARTET je prišlo do spremembe v programu. Maja Keuc - Amaya na omenjenem koncertu ne bo nastopila.

V primeru, da se dogodka zaradi spremembe v programu ne želite udeležiti, lahko vstopnice vrnete do 17. junija in povrnjena vam bo kupnina.


VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje.