Novice

BRYAN ADAMS | 4. 12. 2022 | DVORANA STOŽICE, LJUBLJANA

[ EVENT.INFO ]

datum in ura dogodka 01 dec.

Spoštovani kupci!

Obveščamo vas, da se bodo vrata dvorane Stožic odprle ob 18.30 uri, koncert pa se bo začel ob 20.00. uri.

Vse obiskovalce, ki imajo print@home vstopnice naprošamo, da si jih pravočasno natisnejo in se izognejo nevšečnostim na vhodu.

Prav tako jih naprošamo, da na prireditev prispejo pravočasno - NAJKASNEJE DO 19. URE, se seznanijo s posebno prometno ureditvijo ter vnaprej poiščejo najboljše možnosti za prevoz oziroma parkiranje.

PROMETNA UREDITEV:

V NEDELJO, 4. DECEMBRA 2022, bo od 18:00 do predvidoma 23:00 ure, zaradi prireditve v ŠRC Stožice, Javno podjetje Ljubljanski potniški promet za obiskovalce uvedel posebno krožno linijo med okoliškimi parkirišči, ki bo potekala po naslednji trasi : Vojkova - servisna cesta - del krožišča – Clevelandska - Tomačevska – Kranjčeva – Vojkova – Center Stožice.

Namen posebne linije je prevoz udeležencev prireditve s parkirišč in nazaj do parkirišč.

Po končani prireditvi predvidoma ob 22:30 uri bodo dodatni avtobusi odpeljali na relaciji:

Cesta Janeza Porente (servisna cesta ob obvoznici) – Vojkova - Bavarski dvor.

Zadnji odhodi avtobusov iz Ceste Janeza Porente bodo 20 minut po končani prireditvi.

Bryan Adams je eden najbolj prepoznavnih in ikoničnih glasbenikov, avtor številnih, že kar ponarodelih rock uspešnic, dobitnik mnogih glasbenih nagrad in je v karieri prodal preko 65 milijonov plošč. Na turnejo se je podal ob izdaji novega, že 15. studijskega albuma So Happy It Hurts, ki ga je izdal marca 2022. Adams slovi kot glasbenik, ki na nastopu da od sebe čisto vse, njegov zaščitni znak pa je energičen in iskren nastop, ki vedno znova prepriča občinstvo, kar je “v živo” dokazal tudi na svojem zadnjem koncertu v Ljubljani leta 2018.