Novice

SLOVENIJA : NORVEŠKA | 24. 9. 2022 | STADION STOŽICE, LJUBLJANA

[ EVENT.INFO ]

datum in ura dogodka 23 sep.

Spoštovane ljubiteljice in ljubitelji nogometa,

zahvaljujemo se vam za nakup vstopnic za tekmo Uefa lige narodov med Slovenijo in Norveško. Tekma bo v soboto, 24. septembra ob 18.00 uri, vrata ŠRC Stožice pa se odprejo že dve uri pred uvodnim sodnikovim žvižgom.

Navijaška cona:

Ker želimo, da bo vaša izkušnja popolna, vas med 15.00 in 17.00 uro vabimo v posebno navijaško cono na ploščadi pred tribuno C, kjer se bo odvijal spremljevalni program.

Ker je stadion razprodan, vse obiskovalce naprošamo, da se na prizorišče odpravijo pravočasno (pred vhodom, ki je označen na vstopnici, bodite najkasneje ob 17.00 uri).

Parkiranje:

  • Parkiranje v garažni hiši ŠRC Stožice bo omejeno, zato predlagamo, da uporabite javna parkirišča Kranjčeva/POP TV ali Žale (1,2,3,4 in 5).

Parkiranje na navedenih parkiriščih MOL bo 2 uri pred prireditvijo in 2 uri po prireditvi brezplačno. V tem času je uporaba javnega prevoza ob predložitvi vstopnice z tekmo tudi brezplačna, vozile bodo dodatne enote javnega prevoza.

Na stadion zaradi varnostnih razlogov, poleg nevarnih predmetov in tekočin, ne smete vnašati tudi:

- nahrbtnikov in večjih torb;

- dežnikov (tudi zložljivih ne);

- vžigalnikov;

- fotoaparatov z izmenljivimi objektivi in naprav za (pol) profesionalno snemanje.

Z navedenimi priporočili želimo doseči, da bi vaš večer na tekmi med Slovenijo in Norveško minil v prijetnem in nepozabnem vzdušju, saj bomo le ob upoštevanju lahko brezskrbno skupaj držali pesti za slovensko nogometno reprezentanco.

Koreografija

Navijači, potrebujemo vašo pomoč!

Pred tekmo med Slovenijo in Norveško bomo pripravili posebno koreografijo, ki jo boste izvedli navijači na osrednji tribuni, s katero želimo izboljšati navijaško kuliso in dodatno vzpodbuditi slovenske nogometaše.

Na tribuni C bomo sestavili napis “Srce bije”, zato vas prosimo, da pravočasno pridete na tribuno in ob prihodu igralcev na igrišče visoko dvignete karton, ki bo čakal na vašem sedežu.