Novice

MAGNIFICO | 15. 9. 2022 | KAMNIK | PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 15 sep.

Spoštovani kupci!

Koncert Magnifica, napovedan za četrtek, 15. 9. 2022 ob 19.00 uri, v Kamniku v samostanu Mekinje, je zaradi bolezni znotraj glasbene skupine PRESTAVLJEN na nov termin in sicer na nedeljo, 16. 10. 2022 ob 18.00 uri. Koncert se bo odvil v Športni dvorani Kamnik, Šolska ulica 2.

Vkolikor vam nov termin dogodka ne ustreza, lahko že kupljene vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili, do vključno 17. 9. 2022, kupnino pa vam bomo vrnili.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje.