Novice

KVATROPIRCI & BAND | 18.9.2022 | POLZELA | ODPOVEDANO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 15 sep.

Spoštovani kupci!

Dogodek, Kvatropirci & Band, napovedan za nedeljo, 18.9.2022 ob 18.00 uri na gradu Komenda na Polzeli, smo primorani zaradi organizacijskih razlogov žal odpovedati. Kvatropirci se vam za nastalo situacijo iskreno opravičujemo, hkrati pa obljubimo, da bomo koncert na Polzeli izpeljali v prihodnosti.

Že kupljene vstopnice lahko najkasneje do 30.9.2022 vrnete na prodajno mesto kjer ste jih kupili in vrnili vam bomo kupnino.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje.