Novice

FESTIVAL "U ZAGRLJAJU GLAZBE, KAMENA I MORA " | VRSAR | SPREMEMBA PROGRAMA

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 08 sep.

Spoštovani kupci!

Na festivalu "U zagrljaju glazbe, kamena i mora" v kamnolomu Montraker v Vrsarju je prišlo do nekaj sprememb v programu.

Koncert Tomislava Bralića in klape Intrade, načrtovan za 8. 9. 2022 je odpovedan.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Vračila kupnine se uredijo avtomatsko, dodatnih informacij s strani kupcev ne potrebujemo. Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).

Dovoljenja za preklic so avtomatsko sproščena, pomeni, da vam takoj uredijo preklic in vračilo.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Koncert Boža Vreća, načrtovan za 9. 9. 2022 je prestavljen na 22. 9. 2022. Če vam nov termin ne ustreza, lahko do 14. 9. 2022 vrnete vstopnice in vam bo povrnjena kupnina.

Prestavljen je tudi koncert skupine Queen Real Tribute, in sicer iz 10. 9. 2022 na 24. 9. 2022. Če vam nov termin ne ustreza, lahko do 14. 9. 2022 vrnete vstopnice in vam bo povrnjena kupnina.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje.