Novice

AVDICIJA | 9. 9. 2022 | RUSKA DAČA | PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 08 sep.

Spoštovani KUPCI,

obveščamo vas, da je predstava AVDICIJA, ekipa 2, napovedana za 9. 9. v Ruski dači, zaradi bolezni v ansamblu prestavljena na petek, 23. 9. ob 20.00 v KULTURNI DOM MENGEŠ (predstavo selimo v KD, ker je zunaj lahko že zelo hladno).

Za nadomestni termin veljajo iste vstopnice.

V kolikor vam nadomestni termin ne ustreza že kupljene vstopnice vrnite na prodajno mesto kjer ste jih kupili, najkasneje do ponedeljka, 12. 9. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje.