Novice

MAGNIFICO, MIRAN RUDAN | 19. 8. 2022 | LOČICA OB SAVINJI | ODPOVEDANO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 18 avg.

Spoštovani kupci!

Sporočamo, da je dogodek – Magnifico, Miran Rudan in Design, ki je bil planiran v petek, 19. 8. 2022 na ZŠAM avtopoligonu, v Ločici ob Savinji, zaradi izjemno slabe vremenske napovedi, žal, odpovedan.

Vse že kupljene vstopnice za petek, 19. 8. 2022 bodo VELJALE za soboto, 20. 8. 2022, ko bo v savinjski dolini veliki koncert DRAŽENA ZEČIĆA, LIDIJE BAČIĆ IN AKTUALOVE GALAME, v sklopu Savinjske roštiljade 2022.

V kolikor se za obisk sobotnega dogodka ne odločite, lahko vstopnico vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jo kupili in povrnjena vam bo kupnina.

Vse vstopnice boste lahko vrnili in povrnjena vam bo kupnina od vključno 24. 8. 2022 do vključno 7. 9. 2022.

Želimo si, da boste z nami na dogodku v soboto, 20. 8. 2022. Vljudno vabljeni tudi v nedeljo, 21. 8. 2022, ko nastopi ANSAMBEL ROKA ŽLINDRE in ni vstopnine.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Vračila kupnine se uredijo avtomatsko, dodatnih informacij s strani kupcev ne potrebujemo. Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).

Dovoljenja za preklic so avtomatsko sproščena, pomeni, da vam takoj uredijo preklic in vračilo.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.

Lepo Vas lepo pozdravljamo!

Agencija Unico