Novice

BIG FOOT MAMA | 5. 8. 2022 | VELIKA POLANA | SPREMEMBA PROGRAMA

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 05 avg.

Spoštovani kupci!

Obveščamo vas, da smo prejeli obvestilo skupine Big Foot Mama, da jim je zagodla bolezen in njihovega današnjega koncerta žal ni možno izvesti. Za nevšečnosti se vam iskreno opravičujemo in vas zvečer vabimo v našo družbo, kjer bodo za nepozaben rockerski žur poskrbeli PERO LOVŠIN IN ŠPANSKI BORCI.

Za ogrevanje bo poskrbela skupina HiGH VOLTAGE.

Kupci vstopnic lahko dobijo v celoti vrnjen denar na prodajnih mestih, kjer je bila vstopnica kupljena.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Vračila kupnine se uredijo avtomatsko, dodatnih informacij s strani kupcev ne potrebujemo. Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).

Dovoljenja za preklic so avtomatsko sproščena, pomeni, da vam takoj uredijo preklic in vračilo.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.