Novice

POGLEDAJ SRCEM | 10. 10. 2020 | ARENA ZAGREB | ZNAN NOV DATUM IN LOKACIJA KONCERTA

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 09 feb.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

Posredujemo vam informacijo iz sosednje Hrvaške.

 

POGLEDAJ SRCEM | 10. 10. 2020 | ARENA ZAGREB | ZNAN NOV DATUM IN LOKACIJA KONCERTA

 

Sporočamo vam nove informacije o koncertu POGLEDAJ SRCEM, načrtovanem za 10. 10. 2020 v Areni Zagreb. Koncert se bo odvil 4. 6. 2022 na stadionu Maksimir v Zagrebu. Imetniki vstopnic, ki vam nov datum in lokacija odgovarjata, si morate urediti menjavo vstopnic. Zahtevek za menjavo vstopnic pošljete na podrska@ulaznice.hr . Imetniki vstopnic, ki vam nov termin ali lokacija ne odgovarjata, lahko do 15. 3. 2022 vstopnice vrnete po spodaj zapisanih navodilih.


VRAČILO KUPNINE


SPLETNI KUPCI


Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.


Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.


Hvala za razumevanje.