Novice

KURENTOVANJE 2022 | 11. 2. – 28. 2. 2022 | PTUJ | PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 21 jan.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

KURENTOVANJE 2022 | 11. 2. – 28. 2. 2022 | PTUJ | PRESTAVLJENO

Radio Tednik Ptuj že desetletja goji izjemno povezanost z lokalnim prebivalstvom s prefinjenim posluhom za kulturo, ki je v naši regiji res ne manjka. Upamo si trditi, da Spodnje Podravje z biserom - mestom Ptuj, nudi enormne možnost razvoja v turistično-gospodarskem, pa tudi kulturnem smislu. To dvoje je moč zelo dobro povezati. Naš medij to dokazuje z več kot petdesetletnim delom v organizaciji največjih dogodkov v tem delu Slovenije.

V tej maniri smo, zelo ambiciozno, zasnovali triletni plan komercialnega dela Kurentovanja. Žal se prvi del, začetek naše triletne poti, na tej točki prestavlja za eno leto. Zdravje vseh postavljamo na prvo mesto in jasno je, da zaradi epidemioloških razmer zabavnega dela Kurentovanja ni mogoče varno izpeljati.

A vendar so temelji postavljeni. Temelji, kjer bomo lahko s pomočjo naših partnerjev Kurentovanje kot celoto povzdignili na povsem drug nivo. Nivo, kjer bodo vsi v Sloveniji in širše, z željo po pristnem doživljanju kulture, kulturne dediščine in etnografije želeli obiskati Spodnje Podravje. Nivo, kjer ključne vloge ne bo več odigralo ime glasbenika na odru, ampak pristno doživljanje karnevalskega vzdušja in druženja. Ta premik v miselnosti se mora zgoditi v mestu, na povorkah, pa tudi v Karnevalski dvorani. Vsem, ki to želijo, mora biti omogočeno biti del Kurentovanja. Tudi v poslovnem smislu. Že kupljene vstopnice za letošnje, zdaj prestavljene dogodke v Karnevalski dvorani, lahko koristite tudi naslednje leto, lahko pa jih vrnete do 1.marca 2022 na vseh Eventimovih prodajnih mestih. Da bo lažje čakati, pa do takrat vseeno pripravljamo pestro pomlad in poletje na Ptuju.

Že kupljene vstopnice veljajo za naslednje leto. Vračilo vstopnic je možno do 1. 3. 2022.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.