Novice

KRIZA SREDNJIH LET | 24. 1. 2022 | GLEDALIŠČE KOPER | ZNAN NOV TERMIN

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 20 jan.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

KRIZA SREDNJIH LET | 24. 1. 2022 | GLEDALIŠČE KOPER | ZNAN NOV TERMIN

Ponedeljek, 24.1. ob 20.00 KRIZA SREDNJIH LET, Gledališče Koper - ODPADE. Nadomestni termin je petek, 11. 3.ob 20.00 v Gledališču Koper. V kolikor vam nadomestni termin ne ustreza, prosimo, da vstopnice vrnete na prodajno mesto kjer ste jih kupili, najkasneje do torka, 25.1.22. Po tem datumu menjava ne bo več možna. Za nadomestni termin veljajo iste vstopnice.

Hvala za razumevanje, Špas teater

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.