Novice

QUEEN Tribute - The BOHEMIANS (VB) | 25. 11. 2021 | HALA TIVOLI, LJUBLJANA | PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 24 nov.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

QUEEN Tribute - The BOHEMIANS (VB) | 25. 11. 2021 | HALA TIVOLI, LJUBLJANA | PRESTAVLJENO

Obveščamo vas, da je dogodek QUEEN Tribute - The BOHEMIANS (VB), načrtovan za 16.4.2020 in 2.12.2020 v Cvetličarni ter 25.11.2021 v Hali Tivoli zaradi trenutnih epidemioloških ukrepov PRESTAVLJEN NA KASNEJŠI TERMIN. Nov termin organizator usklajuje in bo objavljen v kratkem.

Že kupljene vstopnice bodo veljavne za nov termin in jih ni potrebno menjati.

Organizatorji in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!

V kolikor se novega termina nikakor ne boste mogli udeležiti, lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.