Novice

NAJVEČJE LJUBLJASNKO MARTINOVANJE | HALA L56, LJUBLJANA | PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 08 nov.
[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!
NAJVEČJE LJUBLJASNKO MARTINOVANJE | HALA L56, LJUBLJANA | PRESTAVLJENO
Sporočamo vam, da je dogodek največje Ljubljansko martinovanje žal prestavljeno zaradi trenutnih epidemioloških razmer ter ukrepov, ki jih je sprejela vlada Republike Slovenije včeraj in nam ne omogočajo, da bi koncert izpeljali tako kot si želimo.
Nov datum dogodka bomo objavili kmalu, takoj ko uskladimo termin z izvajalci ter dvorano.
Hvala za razumevanje ter ostanite zdravi.
Kupci, ki jim nov datum dogodka ne bo ustrezal boste lahko vstopnice vrnili do 20.12.2021 in dobite vračilo za kupnino vstopnice na mestu nakupa.
VRAČILO KUPNINE
SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).
PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.
Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.
Hvala za razumevanje.