Novice

MARIBORSKI MARATON POZITIVNE PSIHOLOGIJE 2021 - PRESTAVLJENO

[OBVESTILO ORGANIZATORJA]

datum in ura dogodka 05 nov.

Spoštovani,

Ker se je število okužb s koronavirusom covid-19 močno povečalo, Mariborskega maratona pozitivne psihologije, ki je bil načrtovan 20. 11. 2021, ne bomo izvedli.

Vstopnice za odpadla dogodka iz let 2020 in 2021 lahko prihranite, saj bodo veljale za dogodek v živo v Mariboru leta 2022, ko verjamemo, da se bomo vrnili v normalno življenje.

Predavanja si bo možno ogledati preko spleta na strani maratonpozitivnepsihologije.si.

Dr. Aleksander Zadel: Solidarnost - kako nam koristi? (27.11. 2021)

Erica Johnson Debeljak: Devica, kraljica, vdova, prasica – življenje po smrti partnerja (4. 12. 2021)

dr. Kristijan Musek Lešnik: S čim opremljamo otroke: s krili, ali s coklami? (11. 12. 2021)

dr. Katarina Habe: Kako si pomagamo z glasbo? (18. 12. 2021)

Hvala za razumevanje.

Ekipa dogodkov Večer v živo

Informacije o dogodkih na naslovu vzivo@vecer.com.


SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).
PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.
Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.
Hvala za razumevanje.