Novice

ARTBAT & ANFISA LETYAGO | 20. 11. 2021 | ODPOVEDANO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 15 nov.
[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!

ARTBAT & ANFISA LETYAGO | 20. 11. 2021 | ODPOVEDANO

obveščamo vas, da je "#FUKSi elektronski dogodek leta - ARTBAT & ANFISA LETYAGO" zaradi odlokov Vlade Republike Slovenije, ki prepovedujejo izvedbo tovrstnih druženj, ODPOVEDAN.
a) Vstopnice lahko vrnete na prodajnem mestu EVENTIM, kjer ste jih kupili.
b) Lahko pa jih zadržite in bodo veljale, ko bo organiziran nov dogodek. Upamo, da ARTBAT eden najbolj vročih izvajalcev ta hip čim prej nastopi v Sloveniji. Datum bomo poizkušali uskladiti takoj, ko bo spet mogoče organizirati tovrstne prireditve.

Hvala za razumevanje in zaupanje v teh, za organizatorje dogodkov zahtevnih časih. Takoj, ko bo mogoče pa se seveda spet vidimo na #FUKSi zabavah z atraktivnimi glasbenimi zvezdami. Upamo, da že na božični z Davidom Moralesom. Ostanite zdravi, pazite drug na drugega in spremljajte objave na #FUKSi kanalih.
Ekipa #FUKSi

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.