Novice

TRILOGIJA OB JEZERU, PRESTAVLJENO!

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 20 sep.
[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!
TRILOGIJA OB JEZERU, PRESTAVLJENO!
Kljub vsem prizadevanjem in trudu nam letos Trilogije ob jezeru žal ne bo uspelo izvesti. Načrte nam je prekrižalo zaostrovanje ukrepov in pogojevanje izpolnjevanja PCT, ter pričakovane dodatne zaostritve na tem področju v naslednjem tednu, s katerimi ne želimo biti tarča napadov, obenem pa želimo zaščititi dobro ime glasbenih izvajalcev ter zagotoviti nepozabno doživetje obiskovalcev. Za piko na i nam vrhunsko izvedbo koncertov že v tem trenutku otežuje še vremenska prognoza. Verjamemo, da dogodek prestavljamo v, za družbo, ugodnejše obdobje v letu 2022. Hvala za razumevanje in se vidimo kmalu!
Za kupljene karte lahko zahtevate vračilo v roku enega meseca do 31. oktobra 2021.
Že kupljene karte veljajo za prihodnje leto in jih ni potrebno vračati.
SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).
PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.
Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.
Hvala za razumevanje.